ANAPOLON

DKK712.90

Varenummer (SKU): 2214 Kategori:

Beskrivelse

ANAPOLON: HVAD ER DET?

Anapolon skiller sig ud for sin styrke på baggrund af andre steroider i tabletter. Ved hjælp af dette anabolske steroid kan atleter få store mængder masse og også hurtigt få styrke. Vores online steroidbutik tilbyder atleter muligheden for at købe Anapolon til en attraktiv pris.

VIRKNINGER VED AT TAGE ANAPOLON

Den vigtigste aktive ingrediens i lægemidlet er Oxymetholone. Med hensyn til anabolsk aktivitet er de 3,2 gange mere potente end det endogene mandlige hormon. I dette tilfælde kan oxy betragtes som et moderat androgen, da den tilsvarende parameter ikke overstiger 45 procent.

Da de skabte en asteroide, fokuserede forskerne på dens medicinske anvendelser. Men sådan en stærk OC kunne ikke gå ubemærket hen af ​​atleter. Som et resultat er Oxymetholone blevet brugt af atleter i over fem årtier. Lad os overveje de vigtigste positive egenskaber ved oxy:

  • Hurtig stigning i muskelmasse.
  • Transportproteinernes arbejde hæmmes effektivt.
  • Proteinstofskiftet accelereres.
  • Effekten stiger dramatisk.
  • Produktionen af ​​røde blodlegemer accelereres.
  • Ledbåndsanordningens effektivitet forbedres.

Da steroidet viser ret stærk androgen aktivitet i løbet af cyklussen, kan kun mænd bestille Anapolon. Atleter rådes til at være opmærksomme på en lettere AAS. Kompetent brug af hydroxy sikrer fraværet af negative effekter. Muligheden for deres forekomst kan dog ikke helt udelukkes. Selvom den aktive ingrediens i den anabolske er svagt aromatiseret, er østrogene bivirkninger mulige. For at undgå helbredsproblemer foretrækker atleter Proviron.

REGLER FOR BRUG AF ANAPOLON I SPORT

Den anbefalede daglige dosis af anabolske stoffer er 50-150 mg. Nu taler vi om bodybuilding-entusiaster, for i professionel sport bruges dette anabolske stof i højere doser. I de fleste tilfælde varer Anapolon forløbet 1,5 eller max 2 måneder. Husk, dette er et steroid i tabletter med nogle indikatorer for hepatotoksicitet.

For det bedst mulige resultat anbefaler vi at kombinere Anadrol med andre steroider. Husk, at dette kun kan være injicerbar AAS. I bodybuilding bruges oxy til hurtigt at få muskelmasse. Det er helt klart, at det er værd at kombinere det med lignende lægemidler. Normalt er disse lang testosteron og trenboloner, boldenone, nandrolon decanoat. Takket være sådanne kombinationer kan du få den maksimale mængde muskelmasse.

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€96

Pakke

100 tabletter / 50 mg