Anapolon

DKK504.97

Varenummer (SKU): 2195 Kategori:

Beskrivelse

Anapolon er et anabolsk steroid udviklet i 1960’erne til behandling af osteoporose og anæmi. På grund af dets ret høje anabolske aktivitet har stoffet vundet popularitet i bodybuilding. I øjeblikket bruges stoffet stadig både i medicin og i sport.

Produktegenskaber

Anapolon har følgende parametre:

Virkningsprincippet er meget giftigt for leveren, derfor skal doseringsregimet overholdes nøje.

Efter indtagelse passerer oxymetholone gennem leveren og kommer ind i det systemiske kredsløb. En stigning i niveauet af testosteron i blodet har en positiv effekt på anabolske processer. Anapolon holder på vandet i kroppen, hvilket reducerer risikoen for skader under tung vægttræning og eliminerer også ledsmerter.

Effekter af brug

Blandt de virkninger, som lægemidlet kan opnå, er:

  • betydelig vægtøgning;
  • større styrke;
  • faldet i niveauet af subkutant fedt;
  • større modstand.

Anadrol anses for at være en af de mest effektive orale steroider. Applikationen giver dig mulighed for at få op til 15 kg masse i 1 kur.

Eksempel sløjfer

Oxymetholone er velegnet til både enkelt- og kombinerede cyklusser. Anadrol kan kombineres med følgende lægemidler: testosteronpropionat eller enanthate, boldenone, primobolan. Du bør under ingen omstændigheder kombinere midlet med andre orale AC’er, da dette vil øge belastningen på leveren?

Hvis cyklussen udføres for første gang, anbefales det at bruge lægemidlet alene i en dosis på 50 mg i 4-6 uger. Efter afslutningen af lægemiddeladministrationen vil det være nødvendigt at udføre post-cyklusbehandling, for eksempel ved hjælp af tamoxifen.

Bivirkninger

Blandt bivirkningerne af Anadrol er:

  • leverskader;
  • overdreven væskeophobning i kroppen, hvilket resulterer i en stigning i blodtrykket;
  • udvikling af gynækomasti (ekstremt sjældent);
  • acne.

Oxymetholone er kendetegnet ved udseendet af en tilbagerulning og nedsat libido. Efter din menstruation bør du genoprette testosteronproduktionen hurtigst muligt ved hjælp af PCT.

Anmeldelser

Bodybuildere anser Anadrol for at være det bedste steroid, hvis en persons mål er maksimal masseforøgelse. Sportslæger anbefaler at bruge stoffet med forsigtighed. Leverenzymer bør kontrolleres ved test hver anden uge. Ved svære trækkesmerter i højre hypokondrium eller nedsat leverfunktion bør cyklussen afbrydes.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€68

Pakke

100 tabletter (25 mg / form)