Stanover

DKK200.50

Varenummer (SKU): 2208 Kategori:

Beskrivelse

Stanover 10 (Vermodje) er et anabolsk steroid, en formulering af stanozolol, der bruges effektivt ved skæring. Med sjældne undtagelser passer det godt sammen med andre sportsfarmakologier – andre anabolske steroider og forskellige peptidhormoner. Lægemidlet er til oral (oral) administration.

Vi tilbyder køb af Stanover billigt. Hos AthleticPharma har kunderne flere muligheder for at spare på samme tid, herunder et rabatsystem og et affiliate- eller produktsalgsprogram. Her finder du gode priser! Desuden er enhver besøgende garanteret en behagelig service. Ordrer leveres så hurtigt som muligt inden for Den Russiske Føderation og Republikken Kasakhstan uden unødig risiko.

Fuld funktionalitet

Den aktive ingrediens i tabletteren er stanozolol. Steroidet er en modifikation af dihydrotestosteron udviklet til medicin eller veterinærmedicin, som er kendetegnet ved høj anabolsk aktivitet og svage androgene egenskaber: henholdsvis omkring 320% og 30% af testosteron. Den største fordel er manglen på aromatisering (der er ingen omdannelse til østrogen).

Ligesom sine direkte modstykker har Stanover tabletter en hel palet af effekter, der er nyttige til pumpning:

 • Fremmer muskelvækst

(uden vandretention og fedtophobning);

 • Fjerner overskydende fugt;
 • Reducerer kropsfedt;
 • Udvikle stivhed, muskelaflastning;
 • Øger udholdenhed og reducerer træthed;
 • Det fører til en stigning i styrkeindikatorer.

Derfor stimulerer stoffet en række mager muskelmasse. Selvfølgelig med forbehold for justering af træningsprogram og ernæringsplan for at gennemføre aktiviteten.

Bemærk: Stanover tabletter kan undertrykke aktiviteten af ​​SHBG i kroppen ved at øge koncentrationen af ​​frit testosteron i blodet, hvilket har en positiv effekt på effektiviteten af ​​de fleste cyklusser.

Bivirkningen af ​​Stanover er mild og naturligt forbigående, hvis du følger anbefalingerne for inklusion. Men risikoen for akne, forhøjet blodtryk, hovedpine, smerter i store led eller skader på ledbånd kan ikke helt udelukkes. Det har også nogle toksiske virkninger på leveren (moderat dosisafhængig hepatotoksicitet).

Anmeldelser bekræfter, at Vermodjes Stanover (10 mg / tablet, 25 tabletter) er relativt sikkert for mandlige atleter og kvinder i sport.

Hvordan bruges?

Stanover i 10 mg tabletter er beregnet til systematisk, men kortvarig brug:

 • cyklussen varer i gennemsnit 5-7 uger (ikke mere, for ikke at forårsage leverskader).
 • Den anbefalede doseringsfrekvens er daglig, i overensstemmelse med halveringstiden for stanozolol, som ikke er mere end 9 timer.
 • Effektive doser til mænd starter ved 20-30 mg / dag og går op til 40-50 mg / dag, for kvinder er en dosis på 5-10 mg / dag tilladt.

Eksempler på cyklusser til muskelvækst af høj kvalitet:

 • Sammen med testosteronpropionat (100-150 mg hver 2. dag) og trenbolonacetat (75-100 mg hver 2. dag).
 • Ved at kombinere phenylpropionat med testosteron og drostanolondipropionat (begge – 100-200 mg hver 2.-3. dag).

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€27

Pakke

100 tabletter / 10 mg