Dianabol 25 mg

DKK742.60

Varenummer (SKU): 2189 Kategori:

Beskrivelse

Dianabol 25 mg

Dens kraftfulde anabolske og lave androgene virkninger gør Dianabol til en af de foretrukne steroider for erfarne bodybuildere og atleter. Ved hjælp af ham opnås betydelige resultater, når man får masse og øger styrke.

Der er to former for lægemidlet: oral og injicerbar. Sidstnævnte bruges dog praktisk talt ikke på grund af dets høje omkostninger og lave effektivitet.

Interessant fakta: Dianabol er blevet brugt siden sidste århundrede. De blev tildelt både begyndere, der går i fitnesscentret, og professionelle bodybuildere, olympiske atleter.

Egenskaber og effekter

Efter at have købt og begyndt at trække penge fra Balkan, vil atleten være i stand til at:

 • hurtigt få muskelmasse ved at accelerere proteinsyntesen. I en Dianabol-cyklus kan du få op til 15% af din samlede kropsvægt;
  øge magt ydeevne;
 • stimulere accelerationen af genopretningsprocesser i kroppen;
 • forbedre absorptionen af nyttige sporstoffer og proteiner;
 • styrke knogle- og ledsystemerne;
 • beskyt dig selv mod katabolisme;
 • positivt påvirke hæmatopoiesis og øge niveauet af erythropoietin;
 • øge appetit;
 • og også forbrænde noget subkutant fedt.

Fra de kemiske egenskaber ved Dianabol kan man skelne en 200% anabolsk og 50% androgen aktivitet sammenlignet med testosteron, en moderat toksicitet for leveren.

Rådgivning: I vores butik kan du købe steroider til det kombinerede kursus med Dianabol, hvilket betyder til profylakse og post-cyklus terapi. Sidstnævnte kan købes på apoteket, men omkostningerne vil være meget højere.

Bivirkninger og ulemper

At tage Dianabol kan føre til gynækomasti, acne, hårtab, forhøjet blodtryk, nyre- og leversygdomme, væskeophobning og endda testikelatrofi. Alt dette manifesterer sig dog kun i tilfælde af en overdosis og et forkert konstrueret forløb. For at undgå alt dette bør du følge anbefalingerne, træne intenst, spise rigtigt og bruge sportsernæring for at minimere rollback-fænomenet.

Blandt ulemperne ved Dianabol er det kun den høje pris, der kan identificeres. Det er dog fuldt ud berettiget, hvis vi overvejer lægemidlets sikkerhed, virkning og virkning.

Råd: Før du køber et produkt, bør du kontrollere dit helbred fuldt ud og konsultere en læge.

Sådan bruges

Reglerne for at tage Dianabol er som følger:

 • når det tages alene, må du ikke tage mere end 5-50 mg om dagen. Den specifikke værdi afhænger af de enkelte indikatorer: generel sundhed, fysisk form og erfaring med farmakologi. Kursets varighed bør ikke overstige 7-8 uger;
 • med kombinerede kurser er det godt at kombinere Dianabol med Stanozolol, Nandrolon eller Sustanon for at øge tørmassen. Yderligere AAS bør inkluderes i velkomsten i slutningen af kurset, som vil konsolidere massen og de opnåede resultater;
 • generelt råd: at dele den daglige dosis flere gange for ikke at belaste hormonsystemet, bør kvinder ikke tage mere end 5 mg om dagen,

I slutningen af Dianabol-kurset skal du gennemgå post-cyklusterapi. For at gøre dette skal du købe et passende middel – Tamoxifen eller Clomid. Dette vil give dig mulighed for at udjævne din testosteronproduktion.

Anmeldelser

Kombinationen af overkommelig pris, høj effektivitet og sikkerhed gør produktet til en favorit hos AAS for både begyndere og professionelle. Dianabol bruges af atleter og vægtløftere, bodybuildere og atleter involveret i kampsport, svømning. Og den hurtige eliminering fra kroppen inden for fem dage giver også atleter mulighed for at købe produktet til brug lige før konkurrencen.

Øg muskelvækst ved at forbedre styrke og sundhed – Køb Methandrostenolone fra All-Steroid Shop! Du kan finde ud af leveringstider og priser i det tilsvarende afsnit.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€100

Pakke

100 tabletter (25 mg / form)