Anadrol 50

DKK334.17

Varenummer (SKU): 2174 Kategori:

Beskrivelse

Anadrol 50

Hilsen alle læsere, der går ind for en sund livsstil! Dagens emne vil omhandle farmakologiområdet, eller rettere stoffet Oxymetalon, som har flere varianter. Nedenfor vil vi diskutere dets egenskaber, anvendelsesregler, bivirkninger, kontraindikationer osv., og vi vil også finde ud af, hvor effektivt det accelererer væksten af muskelmasse.

Hvad er dette lægemiddel, og hvad er det til?

Oxymetholone er et populært steroid blandt atleter, der stimulerer produktionen af hormonet erythropoietin og forbedrer dannelsen af hæmoglobin. Kort sagt, dette stof, takket være dets høje anabolske egenskaber, giver atleter mulighed for hurtigt at tage på i vægt, øge styrken og endda helbrede skader.

Beskrivelse og en kort historie om udseende

Oxymetalon-steroidet så verden første gang i 1959, da Syntex Pharmaceuticals opfandt det til at behandle lidelser forårsaget af ubalancerede røde blodlegemer (iltbærende celler). Den er syntetisk af natur og har mange forskellige navne: Oxydex, Anapolon, A 50 osv.

Salgsbetingelser

Anadrol (Oxymetalone selv) betragtes som et absolut godkendt lægemiddel og sælges oftest i pilleform. Den har mange navne og forskellige producenter, så køb er nemmere at foretage ved at bestille gennem en virksomhed eller internettet. Dette kræver ingen recept, men før kurset er det nødvendigt at studere brugsanvisningen ordentligt for at opnå den maksimale effekt og reducere sandsynligheden for bivirkninger.

Hvordan påvirker det kroppen?

Steroidprofilen af dette lægemiddel er ikke forskellig fra dets analoger (Turinabol, Winstrol, Deca, etc.) og har en større effekt på bevægeapparatet. Derudover fremskynder det alle metaboliske processer og øger derved effektiviteten af træning. Kort sagt får musklerne samme belastning, men restituerer sig hurtigere, og risikoen for skader mindskes. Dette vil give dig mulighed for at opnå hurtig vægtøgning.

Farmakokinetik og farmakodynamik

Anapolon er en stærkt anabolsk, det vil sige stoffet, der forbedrer stofskiftet og også fremskynder dannelsen af ​​nye celler, syntesen af ​​hæmoglobin og aktiverer blødning.

 1. Først og fremmest skaber dette lægemiddel gunstige betingelser for reproduktion af kollagen, hvilket gør muskuloskeletale væv mere elastisk og som følge heraf tillader det at modstå større belastninger.
 2. Sammen med en stigning i kropsvægt aktiverer Anapolon andre systemer, der øger niveauet af vand og fedt, såsom næringsstoffer i kroppen, som også tages med i den faktiske vægt.
 3. Når det tages af kvinder, har Anadrol 50 en effekt på produktionen af ​​hormonerne østrogen og progesteron, som påvirker menstruationscyklus, graviditet og seksuel udvikling og som følge heraf kan forårsage abnormiteter i kroppens funktion.

Et andet træk ved sådanne boostere er systematisk, det vil sige brugen af ​​kurset. Af denne grund er det ekstremt vanskeligt at opretholde resultaterne (vægt, styrke osv.) efter afslutningen af ​​kurset, og et kraftigt fald er også muligt, når du ændrer lægemidlet i farmakologien eller diæten.

Frigivelsesformular

Ægte Oxymetholone fremstilles kun i to former: 50 mg tabletter og injektioner. I modsætning til sidstnævnte er førstnævnte den mest almindelige og sælges ofte på hjemmesider eller i sportsernæringsbutikker. Den omtrentlige pris på et sådant lægemiddel varierer afhængigt af pakkens størrelse. Det er urealistisk at finde det i hætteglas, da de kun produceres i små mængder til dem, der af en eller anden grund ikke kan tage piller.

Sammensætning

Hvis vi taler om anabolske stoffer, er det vigtigt at tage hensyn til den aktive evne. Det viser sig med Oxymetalon, som er af syntetisk oprindelse. Det vil sige, at dets molekyle i præparatet er det vigtigste aktive element, der påvirker massen. Alle andre betragtes som hjælpemidler og nødvendige for assimilering. Kort sagt er Oxymethalon både navnet på lægemidlet og det stof, det er lavet af.

Fordel og skade

Ved at specificere de positive egenskaber ved anabolske steroider og deres ulemper kan det konkluderes, at de er de samme som andre lignende stoffer. Blandt fordelene skiller følgende sig ud.

 • God aflastning fra kroppen på et par måneder.
 • Øget styrke og reduceret risiko for skader.
 • Hurtig restitution efter træning.
 • Acceleration af metaboliske processer.

På baggrund af disse væsentlige fordele er der også ulemper, der allerede påvirker sundhedstilstanden.

 • Den største ulempe er krænkelsen af testosteronproduktionen på en naturlig måde.
 • Ubalance i metaboliske processer.
 • Evnen til at rulle tilbage (hurtigt vægttab i slutningen af receptionen).

Oxymetholone anses for at være et godt lægemiddel i forhold til hurtig fysisk udvikling, men sideløbende med det forløber mange processer i kroppen med en accelereret hastighed og forstyrrer derved den naturlige balance. Det vil sige, at det har væsentlige fordele og ulemper, der er modsat hinanden.

Indikationer og kontraindikationer

I nogle tilfælde er det endda nyttigt at tage dette lægemiddel, da det oprindeligt blev opfundet som et lægemiddel. Det er ordineret til patienter med anæmi og bruges også i strålebehandling. Takket være dets egenskaber giver Oxymetalone en hurtig genopretning og tilbagevenden til det gamle liv. Men med den forkerte tilgang kan du forårsage kolossale skader på kroppen.

For eksempel forbyder tilstedeværelsen af ​​nyreproblemer kategorisk brugen af ​​stoffer, da de i høj grad belaster udskillelsessystemet. Dette steroid anbefales heller ikke til atleter med lavt blodtryk og leversygdomme, og endnu mere til gravide kvinder. Generelt, hvis vi med rette kan antage, at anabolske steroider er de mindst skadelige for en sund og robust krop.

Mulige bivirkninger

Efter at have taget Oxymetalone kan der opstå tredjepartssymptomer.

 • Den væsentligste negative effekt er på leveren, da den er et naturligt filter og passerer alle fremmede stoffer gennem sig selv.
 • Manifestationen af ​​mandlige karaktertræk hos kvinder (ru stemme, hævet krop, svulmende årer osv.).
 • Muskelspasmer (kramper).
 • Kvalme, kulderystelser, mavesmerter, fordøjelsesproblemer – disse tegn kan udtrykkes individuelt.
 • Hudsygdomme.

Anadrol er strengt forbudt at tage under graviditet, selvom menstruationen kun er et par uger. Under sådanne omstændigheder er det bedre helt at opgive diæter og unødvendig stress, men tværtimod hvile mere og spise sunde vitaminfødevarer.

Overdosis

Hvis du ikke observerer dosis af lægemidlet, mens du tager det, vil du ikke gå ned med en let utilpashed. Overdosering vil forårsage alvorlige forstyrrelser.

 • Fedme er en stigning i kropsfedt.
 • Brystforstørrelse (hos mænd).
 • I nogle tilfælde en simpel lidelse (feber, mavesmerter osv.).
 • Forhøjet blodtryk.
 • Prostatitis, hårtab og nervøsitet.

Sådanne syndromer forekommer ofte hos dem, der tager Oxymethalone, og forsømmer den korrekte dosis.

Hvor længe holder pakken?

For at sige, hvor længe en pakke af denne steroid vil vare, skal du tage højde for størrelsen af selve pakken. På udsalg findes disse oftere.

 • 20 stk – nok til 3 uger.
 • 60 stk – nok til hele forløbet (6-7 uger).
 • 100 stk: En pakke er designet til 3 måneder og 1 uge.

Producenten angiver disse tidsintervaller med henvisning til administration alene med en standarddosis (1 tablet pr. dag). Billederne af pakkerne er præsenteret nedenfor.

Opbevaringsforhold

Oxymetalon anbefales at opbevares samme sted som alle andre farmakologiske midler – på et sted beskyttet mod fugt og lys. Det kan være et klædeskab eller natbord placeret væk fra vandet. Så lægemidlet vil ikke miste sine egenskaber.

Udløbsdato

Virkningsperioden for Anadrol 50 (den samme Oxy) vil i høj grad afhænge af emballagen. Hvis det er en injektionsform (i hætteglas), er deres varighed generelt ubegrænset. Det samme kan siges om kapslerne. Men de fleste er produceret i blærer eller i bobler. I det første tilfælde garanterer emballagen en pålidelig forsegling og derfor en lang levetid. Men i den anden, når tabletteren er i det ydre miljø, skal opbevaring tilgås klogt, og alle forhold skal overholdes (beskyttelse mod fugt og lys).

Som regel bevarer de fleste steroider deres egenskaber i mange år, da de har en syntetisk basis.

Hvordan tager man det godt?

Det er nødvendigt at starte med det faktum, at ethvert lægemiddel tages i henhold til instruktionerne, der følger med det. Derfor, før du bruger det, skal det studeres omhyggeligt, selvom det er på et fremmedsprog. Hvad angår Oxymetalone, er det beregnet ud fra kropsvægt og bruges i 50 milligram bodybuilding-tabletter. Forøgelse af dosis vil ikke give nogen resultater, det vil kun skade kroppen.

Indgivelsesmåde og dosering

Som nævnt ovenfor er 0,05 g af lægemidlet om dagen (1 tablet) nok for en voksen atlet. Dette vil være nok til at fremskynde metaboliske processer og styrke muskuloskeletale systemet. Tidspunktet for indtagelsen påvirker ikke resultatet i særlig grad, så det kan indtages før eller efter måltider.

Forøgede doser er kun beregnet til behandling af sygdomme og anvendes ikke inden for sport.

Kursets varighed

Ethvert steroid, uanset dosering, tages i en vis periode, kaldet et “kursus”. I tilfælde af Anadrol varer det i halvanden måned eller 6 uger. Det vil sige, at i 45 dage skal atleten tage én tablet (50 mg) hver dag, kombineret med en afbalanceret kost og kraftfuld træning.

Modtagelsesordninger

Det anbefales kun at bruge Oxymethalon i sport i perioder med hård træning. Kurset kan isoleres eller kombineres med andre lægemidler. Dette skyldes det faktum, at det forbedrer metaboliske processer, men svagt påvirker kirtlerne, der er ansvarlige for produktionen af ​​androgener (kønshormoner), hvilket forårsager deres mangel. For at forstærke effekten kan hormoner derfor genopfyldes udefra ved at kombinere modtagelsen af ​​Oxymetalone med andre midler.

Hvor lang tid tager det at handle

Hvis vi taler om indre fornemmelser, så kan de høres allerede i den første uge (en stigning på 1-2 kg). Som regel reduceres smerter i leddene betydeligt, og der tilføres styrke. Musklerne føles mætte og restituerer meget hurtigere.

Et eksternt håndgribeligt resultat vil fremkomme efter 14 dage, når cirka halvdelen af ​​forløbet er bestået. Men for den maksimale effekt (8-10 kg masse) skal indtaget være fuldstændigt (alle 6 uger). Til eksperimentelle formål, tag et billede af dig selv før og efter dosis og se forskellen.

Hvad er det kombineret med?

Oxymetholone er oftest kombineret med lægemidler, der aktiverer kønskirtlerne, der producerer hormoner eller allerede indeholder dem i sammensætningen. En god følgesvend er testosteron enanthate, hvis dosis skal være omkring 40 mg/dag, eller et andet middel, der øger niveauet af kønshormoner. For bedre at forstå virkningen af ​​Anapolon kan du se en video, der fortæller om dette lægemiddel.

Efter kurset terapi

For at genoprette den tidligere arbejdsevne af kroppen, efter at have taget kurset, er det nødvendigt at udføre PCT. Essensen af ​​processen ligger i brugen af ​​et lægemiddel (for eksempel Clomiphene), som stimulerer den naturlige frigivelse af kønshormoner og genoprettelse af stofskiftet. Det er bedst at starte behandlingen en uge efter brug af Oxymetalone og fortsætte i 14 dage. Det er ganske muligt at finde PCT-medicin i et apotek. Typisk er standarddosis to tabletter for den første uge (morgen og aften) og en for den anden uge (kun morgen).

Hvordan køber man ikke en falsk?

For at købe et originalt lægemiddel skal du kontakte de officielle producenter. De er.

 • The British Dispensary – den velkendte Androlic udgives.
 • Golden Dragon Pharmaceuticals – Fremstillet af Oxiged 50.
 • Olymp Labs er en tyrkisk Oxymetalon.

Når du handler online, så prøv at læse besøgendes anmeldelser og produktbedømmelser.

Hvis du nøje overholder instruktionerne, skal den også indeholde producentens kontaktoplysninger, herunder telefonen. Hvis du ønsker det, kan du også ringe til ham og høre om dette produkt er leveret til forhandleren.

Hvad skal emballagen være?

For 2018 bruger producenten af dette lægemiddel to typer emballage: folieforseglede krukker og almindelige blister. Man skal huske på, at produkter, der indeholder Oxymetalone, har mange forskellige navne: Anadrol, Anadrolon, Oxydrolon, osv. Men de er alle identiske og adskiller sig kun i producent og design.

Falsk og original hvad er forskellen?

Det er umuligt at skelne forfalskninger fra originalen med det blotte øje. Det første du skal være opmærksom på er certifikatet. Hvis det er tilgængeligt, angiver det overensstemmelse med den deklarerede kvalitet af produktet. Derfor, i mangel af dette købsdokument, kan man ikke engang tale.

De sparer ofte på forfalskninger, så du kan finde fejl med blot en overfladisk anmeldelse. Det kan være slørede bogstaver i brugsanvisningen, dårligt limede etiketter, fejl på emballagen mv.

Feedback fra værten

Før og efter resultaterne

Oxymethanol har vist sig effektivt på det farmaceutiske marked, da det har mange fordele og er den bedst egnede mulighed for både nybegyndere og erfarne atleter. Det begynder at virke med det samme, og i en periode på seks uger er det meget muligt at tage 8 kg på. Samtidig er der ingen alvorlige komplikationer i slutningen af forløbet.

Hvad siger læger og forskere?

Indtil videre er det de færreste, der godkender at bruge boostere generelt, da de ændrer kroppens naturlige funktion. Men læger siger, at Oxymetholone, sammenlignet med andre anabolske steroider, har mange fordele. En af dem er ydeevne. Det vil sige, at kroppen reagerer meget hurtigt på indholdet af dette stof.

Selvom der er få katastrofale konsekvenser ifølge statistikken, er ingen immune over for dem. Beslutningen om brugen af stoffet træffes af hver enkelt for sig selv.

Analoger

Blandt analogerne af Oxymetalone kan følgende skelnes.

 • Anadrol og Anadrol 50.
 • Oxandrolone.
 • Anabol.
 • Chitosan.
 • Hvis vi taler om lægemidler med en lignende virkning, kan vi overveje Sustanon, Methan og Methyltestosteron.

Konklusion

Oxymethanol er et naturligt brugt syntetisk steroid, der har juridisk status og har mange forskellige navne. Ifølge erfarne atleter øger det faktisk kropsmassen og ledsager tilegnelsen af styrke, og dets relativt lave omkostninger gør det mere overkommeligt. Men som alle anabolske steroider har det sine bivirkninger, som oftest opstår hos mennesker med en svag krop. Derfor kan det kun trygt tages af fysisk raske mennesker, der ikke har nyre- og leverproblemer.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€45

Pakke

60 tabletter (50 mg / form)