Stano-lab 20

DKK311.89

Varenummer (SKU): 2183 Kategori:

Beskrivelse

Stano-lab 20

Kort beskrivelse af lægemidlet Stano-lab 20

Stano-lab 20 er et stærkt anabolsk steroid med milde androgene egenskaber. Stano-lab 20 er efterspurgt af alle typer atleter, der bruger sportsfarmakologi til at øge styrkeindikatorer, forbrænde overskydende fedt, øge udholdenheden og få muskelmasse af høj kvalitet.

Stano-lab 20 er produceret af et relativt ungt, men allerede etableret firma, 7Lab Pharma. Hovedkomponenten i Stano-lab 20 er Stanozolol, som først blev produceret i 1962 til medicinsk brug og har glædet atleter med resultaterne af dets indtag i årtier. Stano-lab 20 har 320% anabolsk og 30% androgen aktivitet sammenlignet med endogen testosteron.

Stano-lab 20 tabletter, i kombination med intensiv træning og en korrekt afbalanceret kost, giver atleten mulighed for at opnå imponerende resultater og, med den korrekte brug af stoffet, også helbrede kroppen. Stano-lab 20 giver atleten mulighed for at øge appetit, udholdenhed og styrke, fjerne overskydende fedt og væske fra kroppen og give musklerne en mere fremtrædende form. Atleten vil være i stand til at mærke en bølge af styrke næsten umiddelbart efter at have taget Stano-lab 20-tabletten og vil kunne mærkes i 8 timer. På grund af den ikke så lange virkningsvarighed anbefales det at tage lægemidlet regelmæssigt gennem hele forløbet.

Bivirkninger af stoffet Stano-lab 20

Det skal bemærkes, at lægemidlet ikke kun kan have en positiv effekt på kroppen i sjældne tilfælde, og med en forkert beregnet dosis kan bivirkninger observeres. De manifesterer sig i form af hypertension, øget kolesterol i kroppen, det skal også huskes på, at Stano-lab 20 oral tabletter har en giftig effekt på leveren.

Opmærksomhed! Nu er Stano-lab 20 10 mg (Stanozolol 10 mg) tilgængelig i en ny pakke.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€42

Pakke

100 tabletter (20 mg / form)