Dbol 20 (Methandienone)

DKK311.89

Varenummer (SKU): 2178 Kategori:

Beskrivelse

Dbol 20 (methandienon)

Dbol 20 er en ret potent anabolsk steroid, injicerbar methandienone fra Spectrum-Pharma (Europa). Ligesom analoger af den aktive ingrediens i andre produktionsvirksomheder, i bodybuilding, bruges den hovedsageligt i kurser med styrke og masseforøgelse, når den studerende står over for opgaven med at opnå en hurtig stigning i styrke og en tilsvarende stigning i muskler.

Beskrivelse af Dbol 20

Methandienone, den aktive ingrediens i lægemidlet, er en af ​​de første anabolske steroider, der dukkede op på det farmaceutiske marked. Det blev først introduceret i 1958 under varemærket Dianabol, tilgængelig i 5 mg tabletter, og var kun beregnet til medicinsk brug. En interessant kendsgerning: indtil 60’erne af det tyvende århundrede blev det slet ikke betragtet som sportsdoping, så det var ikke forbudt at bruge det af atleter.

Effekten af ​​Dbol 20 kommer hovedsageligt til udtryk i en hurtig opbygning af muskelmasse, svarende til en stigning i styrkeindikatorer, en stigning i ydeevne og en anti-katabolisk effekt. Bivirkninger af lægemidlet omfatter øget appetit, accelereret restitution og styrkelse af skeletsystemet.

Bivirkningerne af Dbol 20 kan være androgene eller østrogene. I løbet af kurset er bivirkninger såsom akne, irritabilitet, fedtet hud, væskeophobning, testikelatrofi, forhøjet blodtryk, gynækomasti og nogle andre mulige.

Bemærk: Injicerbare methandienon-lægemidler som Dbol 20 (50 mg / ml, 10 ml) af (Spectrum-Pharma) er ikke nye på det indenlandske farmaceutiske marked, men ikke alle forstår forskellen mellem dem og steroidtablettere (kapsler). Kort sagt forventes injektioner at have højere biologisk aktivitet. Dette, bortset fra frigivelsesformen og administrationsmetoden, er deres vigtigste forskel fra orale analoger.

Hvem kan du anbefale Dbol 20 (navnet stammer fra “Dbol 20”)? Potentielt mænd og kvinder med forskellige niveauer af erfaring med sportsfarmakologi. Men det hele er ikke så enkelt! For at undgå maskulinisering af kroppen (øget aggression, øget klitoris, vækst af krops- og ansigtshår, andre symptomer), bør atleter overholde minimumsdosis – 5-25 mg (0,10-0,50 ml) om dagen eller hver 2. dag.

Dbol 20 pris

Den primære brug af Dbol 20 til sportsformål er gennem langsigtede kombinerede forløb af varierende sværhedsgrader. Lægemidlet er effektivt kombineret med steroider og peptider med forskellige sluteffekter, fra testosteronpropionat til væksthormon, som aktivt bruges af praktikanter.

Dernæst vil vi se på to eksempler på relativt sikre og effektive kombinerede forløb, der har til formål at øge styrke og opbygge muskler:

1. Dbol 20 (50-100mg pr. dag) + testosteron cypionate (vælg dit mærke, 600-800mg pr. uge) i 6-8 uger. Yderligere lægemidler: testosteronpropionat (100 mg hver anden dag i 2-3 uger, udgang fra kurset), tamoxifen (20-30 mg dagligt i 3 uger, post-cyklusbehandling).

2.Dbol 20 (50-100mg pr. dag) + testosteronesterblanding (vælg mærke efter eget valg, 250mg hver 3. dag) + nandrolondecanoat (vælg mærke efter eget valg, 500mg pr. uge) i 8 – 10 uger … I Ud over yderligere lægemidler til exit- og post-cyklusterapi kan mesterolone (mærke Proviron og andre), anastrozol (mærke Anastrozolos og andre), selv hCG (mærke Choragon og andre) også være påkrævet.

Den optimale dosis af Dbol 20 til atleten vælges individuelt, men som regel overstiger den ikke 50-100 mg (1-2 ml) om dagen eller hver anden dag. Lægemidlet fremstilles på oliebasis og kræver parenteral administration (intramuskulær injektion).

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€42

Pakke

70 tabletter (20 mg / form)