NPP 150

DKK259.91

Varenummer (SKU): 2180 Kategori:

Beskrivelse

Nandrolon Phenylpropionate 100

Nandrolon phenylpropionat

Nandrolon Phenylpropionate (Nandrolone Phenylpropionate). Dette lægemiddel tilhører den anabolske steroidgruppe. Du kan købe nandrolon i vores online shop. Vores virksomhed har været på markedet i over ti år. Vi indtager en førende position inden for salg af vægtøgningsmedicin, vi tager os af dit helbred og leverer kun vægtreguleringsmedicin af høj kvalitet.

Efter en enkelt indsprøjtning af nandrolon varer virkningen 7-15 dage. Det har en svag androgen effekt. I starten blev det brugt til at behandle et stort antal sygdomme og lidelser, hvor det viste sig at være fremragende. Blandt andre sygdomme hjælper det patienter med osteoporose, brystkræft, forbrændinger og barndomshæmning.

Det er værd at bemærke, at nandrolon har en anden positiv kvalitet, som ofte tales om af dem, der tager dette steroid for at forbedre immunsystemets funktion. Ifølge ubekræftede rapporter styrker det immunforsvaret markant, så det bruges ofte som en generel tonic.

Køb nandrolon

På dette tidspunkt bruges stoffet ofte af atleter, før de forbereder sig til konkurrencer og i hverdagen. Nogle gange er det kombineret med testosteron. I dette tilfælde skal injektioner udføres oftere, da dette middel fjernes fra kroppen hurtigst.

De positive egenskaber ved lægemidlet:

  • tabet af proteiner i cellerne falder;
  • regenereringsprocessen øges;
  • kroppen kommer sig hurtigt efter anstrengelse;
  • det mindste af alle lægemidler bevarer væske i kroppen;
  • har en let belastning af leveren.

Typisk udføres injektioner hver 3-4 dag. Den gennemsnitlige dosis er 25-100 mg pr. injektion. Den samlede ugentlige dosis overstiger ikke 300-400 mg pr. uge. Det skal bemærkes, at før brug af medicin eller hormoner, kræves en specialistkonsultation samt streng overholdelse af alle doseringer og injektionsregler. Dette lægemiddel er ikke egnet til kvinder, da det skader den kvindelige krop.

Hvis du af helbredsmæssige årsager eller i forbindelse med professionel sport har brug for stoffet, så besøg vores online butik og køb Nandrolon Phenylpropionate eller andre midler til at støtte kroppen og konditionen.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€35

Pakke

1 hætteglas (10 ml), 150 mg / ml