Androver

DKK341.60

Varenummer (SKU): 2210 Kategori:

Beskrivelse

Androver er en kraftfuld anabolsk og androgen produceret af Vermodje. Steroidet fås i form af 50 mg tabletter (koncentration af aktiv ingrediens) og er beregnet til oral administration (indvendigt).

I jernsport, fra bodybuilding til styrkeløft, kan Androver (oxymetholone) kun anbefales til atleter, der har erfaring med sportsfarmakologi. Det har en ekstremt stærk og hurtig effekt, som vil være over toppen for begyndere.

Fordelagtige egenskaber

Med systematisk brug af tabletter bidrager lægemidlet til forbedringer som:

  • Forøgelse af muskelsystemet (på grund af muskelhypertrofi);
  • Styrkevækst, øget udholdenhed;
  • Acceleration af genopretning;
  • Øget appetit
  • Forbedrer funktionen af ledbånd og led.

Androver er blevet bekræftet at have virkningerne af at reducere SHBG og forbedre hæmatopoiesen. Dette fører til henholdsvis en stigning i koncentrationen af frit testosteron i blodet og en forbedring af transporten af ilt til musklerne. Det siges også at have evnen til at øge erythropoietinsekretionen.

Bemærk: Oxymetholone (Androver og analoger) er en af de mest potente orale anabolske steroider: anabolsk aktivitet øges til 320% af testosteron, androgen aktivitet reduceres med 70%, og halveringstiden er cirka 9 timer. Det er et syntetisk steroid specielt udviklet til medicinsk brug i 60’erne af det 20. århundrede.

Bivirkning af Androver

Tabletter tolereres normalt godt af den menneskelige krop. Hvis du ikke misbruger modtagelsen, vil der næppe opstå alvorlige komplikationer. Muligheden for at udvikle androgene, østrogene eller gestagen bivirkninger kan dog ikke 100 % udelukkes. Muligt: overdreven væskeophobning, akne, forhøjet blodtryk, svedtendens, undertrykkelse af libido, testikelatrofi, skaldethed, gynækomasti.

Også i anmeldelserne er der klager over kvalme, halsbrand og tab af appetit.

Optagelseskursus

Det er et kraftfuldt lægemiddel til styrke og masseforøgelse, som skal bruges systematisk for maksimale resultater. For atleter anbefales en dosis på 50-100 mg / dag. Den daglige administrationshyppighed skyldes den korte halveringstid af det aktive stof. Den gennemsnitlige varighed af kurset er 6 uger. Længere tabletter bruges normalt ikke for ikke at forårsage leverkomplikationer.

En Androver-cyklus kan kræve brug af følgende lægemidler: mesterolone (Proviron), anastrozol (aromatasehæmmer), gonadotropin (hCG). Nogle gange er de bare nødvendige for at undgå bivirkninger, især når det kommer til at bruge flere AAS sammen.

Clomiphenecitrat (Clomid) eller tamoxifen (Tamoximed) bør bruges under postcyklusbehandling for at genoprette og vedligeholde resultater

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€46

Pakke

100 tabletter / 50 mg