Test Mix

DKK282.19

Varenummer (SKU): 2206 Kategori:

Beskrivelse

Test-Comp 250 fra Unigen er et androgen anabolsk steroid med langtidsvirkende effekt. Produktet er baseret på en testosteronblanding. Frigivelsesform – væske til injektion i 10 ml hætteglas (dosering – 250).

Sammensætningen af Test-Comp 250 Unigen-blandingen inkluderer fire testosteronestere: phenylpropionat, isocaproat, propionat, decanoat. På grund af den gradvise afsløring af hver del, når den kommer ind i kroppen, finder en varig virkning af produktet sted. Selvom regelmæssige injektioner ikke er nødvendige, vil atletens hormonniveauer med garanti forblive på samme høje niveau i lang tid.

Den olieagtige base af den vigtigste aktive ingrediens garanterer umuligheden af at opløse den i vand og holde den i ophobning af fedt, indtil produktet er fuldstændig elimineret fra kroppen.

Test-Comp 250 Unigen effekter

  • opbygge muskelvolumen på kort tid gennem øget proteinsyntese;
  • forhindre ødelæggelse af muskelfibre på grund af undertrykkelse af kortisolproduktion (anti-katabolisk effekt);
  • større modstand takket være den bedre produktion af røde blodlegemer, som er iltbærere for vævene;
  • øge en sund appetit for optimal muskelvækst uden risiko for overordnet spild;
  • stabilisering af fosfor- og nitrogenbalancen;
  • øget libido og seksuel lyst under din menstruation.

De negative virkninger, der opstår på baggrund af administrationen af ​​steroidet, omfatter androgene reaktioner.

Farmakodynamiske egenskaber:

Sustanon er sammensat af fire testosteronestere (propionat, phenylpropionat, isocapronat og decanoat).

Testosteron er det vigtigste mandlige kønshormon, der syntetiseres og udskilles af testiklerne. Stimulerer vækst og udvikling af mandlige kønsorganer og sekundære kønskarakteristika (modning af prostata, sædblærer, penis og pung, fordeling af mandlige hår i ansigtet, pubis, bryst), udvikling af strubehovedet, kropsmuskler og fedtfordeling. Det opretholder nitrogen, natrium, kalium og fosfor, forbedrer anabolisme og reducerer proteinkatabolisme. En for tidlig stigning i koncentrationen af ​​testosteron i blodplasmaet i perioden før puberteten får pinealkirtlen til at lukke og væksten standses. Det stimulerer produktionen af ​​erythropoietin og erytrocytter. Gennem mekanismen med negativ feedback (feedback) hæmmer det sekretionen af ​​luteiniserende og follikelstimulerende hormoner fra hypofysen og hæmmer spermatogenese.

Hos kvinder hæmmer det den gonadotrope funktion af hypofysen, funktionen af ​​æggestokkene og mælkekirtlerne og forårsager endometrieatrofi. Den antagonistiske virkning af østrogen bruges til behandling af uterusfibromer, endometriose, brystkræft. Det viser en gavnlig effekt på lidelser i klimaperioden.

Farmakokinetiske egenskaber:

Testosteronesterne, der indgår i præparatet, har forskellige absorptions- og udskillelseshastigheder, hvilket giver en hurtig og vedvarende effekt (op til 4 uger) efter en enkelt injektion: testosteronpropionat virker i løbet af den første dag, virkningen af ​​testosteron phenylpropionat og isocapronat starter 24 timer efter injektion og fortsætter i op til 2 uger. Testosteron decanoat begynder at virke senere, men holder længere. I blodet binder næsten 98% af testosteron til en specifik globulinfraktion, der binder testosteron og østradiol. Biotransformation sker i leveren til forskellige 17-ketosteroider, som udskilles i urinen efter konjugering med glucuron- eller svovlsyre (ca. 90%). Ca. 6 % af det absorberede lægemiddel udskilles ubundet i fæces.

Instruktioner

Hos mænd – androgen insufficiens efter kastration, eunukoidisme, hypopituitarisme, impotens af hormonel oprindelse, symptomer på mandlig overgangsalder (nedsat libido, mental og fysisk aktivitet), nogle former for infertilitet med nedsat spermatogenese, osteoporose forårsaget af androgen insufficiens; hos kvinder – hyperøstrogenisme; fibromer; endometriose; brystkræft; osteoporose.

Anvendelsesmetode

Det anbefalede forløb for Test-Comp 250 er 3 til 4 uger. Varigheden og doseringen af ​​lægemidler skal dog bestemmes ud fra atletens fysiologiske karakteristika, hans erfaring med at bruge steroider og nogle andre faktorer. Testosteronesterblandingen når sin maksimale koncentration i blodet efter cirka 15 dage.

Doseringen af ​​steroiderne varierer fra 250 til 750 milligram om ugen, og injektioner udføres meget sjældent, en eller to gange hver anden uge.

Test-Comp 250 anbefales ikke til kvinder.

Bivirkninger

Priapisme og andre tegn på overdreven seksuel stimulation (hyppige erektioner) hos drenge i den præpubertale periode – accelereret seksuel udvikling, øget hyppighed af erektioner, forstørret penis og for tidlig lukning af epifyserne; skade på spermatogenese og nedsat sædmodning, oligospermi og nedsat ejakulatvolumen; abnormiteter i prostatakirtlen; hos kvinder – blødning fra fødselskanalen, øget libido; ved langvarig brug af lægemidlet er viriliseringssymptomer mulige; hirsutisme, gynækomasti; seborrhea, acne, fedtet hud, accelereret hårtab; natrium og vandretention, ødem; symptomer på hypercalcæmi; tromboflebitis; kvalme, kolestatisk gulsot, øgede niveauer af hepatiske aminotransferaser (når du holder op med at tage, normaliseres de); hovedpine, depression, aggression, angst, søvnforstyrrelser, paræstesier.

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€38

Pakke

10 ml / 250 mg