TESTO E

DKK29.70

Varenummer (SKU): 2197 Kategori:

Beskrivelse

Lægemidlet fra denne producent er kendetegnet ved en høj grad af oprensning og kvalitet. Den er produceret ved hjælp af innovative teknologier i henhold til en specialudviklet formel. Dette steroid har været kendt over hele verden i over 60 år. Dens oprindelige anvendelse var i medicin. Et syntetisk hormon blev skabt for at fremskynde sårheling og styrke immunsystemet. Nu er det mandlige hormon meget brugt i sport, selvom det officielt er blevet forbudt. Dette giver dig mulighed for at øge en persons evner flere gange samt forbedre de strukturelle muskler og deres volumen. Velegnet til næsten alle, der ikke har kontraindikationer og kroniske sygdomme. Det udskilles fra kroppen inden for 3 måneder.

Positive egenskaber.

  • Muskelvækst uden modreaktion og konsekvenser.
  • Kropsmætning med styrke og energi.
  • Større modstand.
  • Øg libido og erektion under din menstruation.
  • Forebyggelse af muskelnedbrydning.
  • Forbedring af virkningen af ​​andre stoffer.
  • Højt stofskifte.
  • Normalisering af den psykologiske tilstand.

Dette er kun en lille del af hormonets gavnlige egenskaber, det er ikke for ingenting, at folk stoler mere på nye produkter. Eksperter advarer om, at der er et andet aspekt af ansøgningen. Hvis hjælpestoffer ikke optages i modtagelse til tiden, er aromatisering og konsekvenser mulige senere. I den anden uge af din cyklus skal du begynde at tage Clomid eller Tamoxifen. Fagfolk kombinerer ofte med Proviron. Det ekstra steroid tørrer ikke kun vævene, men eliminerer også aromatiseringen.

Anbefalinger til brug.

Doseringen beregnes individuelt for atleterne. Det tager køn, vægt, sport, erfaring og formål i betragtning. Midlet anbefales ikke til piger på grund af mulige hormonforstyrrelser. Doseringen for begyndere og piger er 250 mg om ugen. Erfarne atleter kan bruge op til 1000 mg om ugen. Prøv ikke at overskride standarderne så meget som muligt, dette giver en række bivirkninger. Følg instruktionerne, hvis du vil have succes uden konsekvenser. I kombinerede cyklusser er det kombineret med næsten alle anabolske steroider, væksthormon, fedtforbrændere og peptider.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€4

Pakke

1 amp / 250mg