TAMOXIFEN

DKK178.22

Varenummer (SKU): 2202 Kategori:

Beskrivelse

Tamoxifen

Tamoxifen er et af de bedste SERM (Selective Estrogen Receptor Modulator) produkter på markedet og et meget populært Sopharma produkt, der bruges af atleter, der bruger steroider. Tamox er en antagonist og en agonist på samme tid, der fungerer som et østrogen i nogle dele af kroppen og et antiøstrogen i andre dele af kroppen. Hvad bestemmer dens handling for at beskytte mod gynækomasti og aktivere produktionen af ​​sin egen testosteron ved at normalisere lipidniveauer, hvilket reducerer muligheden for aterosklerotiske ændringer.

Du kan nemt og bekvemt købe Tamoxifen i vores butik.

Virkningsmekanisme

Tamoxifencitrat er faktisk en ikke-steroid østrogenreceptorblokker, der udviser stærke antiøstrogene egenskaber, men er faktisk en receptormodulator. Tamoxifen er effektivt til at hæmme den effektive binding af østradiol til østrogenreceptorer, hvilket forhindrer eksponering for en specifik receptor ved at blokere responsen på østrogeneksponering i DNA. Resultatet er en reduktion i aktiviteten af ​​de tilsvarende gener, hvilket mindsker cellens respons på østrogen. Derudover øger en østrogenantagonist reguleringen af ​​at producere protein W (TGFb), som forhindrer udviklingen af ​​kræftceller og også reducerer niveauet af insulinlignende vækstfaktor 1 (IGF-1), hvilket reducerer delingen af ​​alle celler, herunder kræftceller. Tamoxifen reducerer yderligere aktiviteten af ​​PKC-enzymet og afhængigt af dosis,

At købe tamoxifen reducerer derfor chancen for at udvikle en række kræftformer.

Tamoxifen har faktisk mange anvendelsesmetoder, når det kommer til steroidcyklusser for top-tier atleter. På grund af dets brede vifte af handlinger bruges tamoxifenterapi hovedsageligt af specifikke bodybuildere i steroidcyklusser eller senere som postcyklusterapi. Først og fremmest undgår virkningen af ​​tamoxifen bivirkningerne af steroider relateret til østrogen. Tamoxifen blokerer østrenreceptorerne i brystvæv og forhindrer udviklingen af ​​gynækomasti (brystudvikling hos kvinder).

Ejendom

  • Blokerer østrogenreceptorer;
  • Normaliserer lipidprofilen, hvilket reducerer muligheden for at udvikle åreforkalkning;
  • Reducerer risikoen for brystkræft med 50 %;
  • Reducerer risikoen for osteoporose (knogleskørhed);
  • Aktiverer produktionen af LH og FSH, øger niveauet af endogent testosteron og bruges derfor som PCT-lægemiddel;
  • Det kan bruges til at bekæmpe gynækomasti;

Reception

Forbruget af dette lægemiddel er individuelt og til forskellige formål.

For hurtigt at stoppe begyndelsen af gynækomasti, er det for eksempel tilrådeligt at tage 40 mg tamoxifen om dagen, indtil sværhedsgraden af gynækomastisymptomerne aftager.

Som et PCT-produkt anvendes Tamoxifen ofte i doser på 20-40 mg dagligt, afhængigt af “” sværhedsgraden “” af steroidcyklussen i 3-4 uger på baggrund af at tage choriongonadotropin 2000 U hver anden dag (hvis gonadotropin blev ikke brugt i selve cyklussen, hvilket understøttede testiklernes arbejde).

Det er vigtigt at præcisere, at det ikke anbefales at tage tamoxifen i tilfælde af steroidforbrug såsom nandrolon, trenbolon eller miboleron på grund af den mulige stigning i progestinbivirkninger.

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€24

Pakke

30 tabletter