Test P

DKK200.50

Varenummer (SKU): 2204 Kategori:

Beskrivelse

Testosteronpropionat (oprindeligt navn Testosteronpropionat) er et medicinsk steroidlægemiddel beregnet til mænd. Den vigtigste handling af midlet er at øge niveauet af testosteron i kroppen, hvilket fører til en stigning i muskelmasse og styrke. Testosteron er det vigtigste mandlige hormon, der påvirker en mands seksuelle udvikling og karakteristika. Og dette er hovedelementet i steroidet, som navnet antyder. I visse doser er det nødvendigt for enhver mand.

Beskrivelse af lægemidlet

Testosteronpropionat sælges i pakninger med 10 mg hætteglas. Det er produceret i form af en injektion, steril, injiceret intramuskulært, det anbefales at bruge det i den forberedende fase og ikke før forestillinger.

Cyklus af anvendelse og effekter

Dette steroid kan bruges både alene og i kombination med andre lægemidler. Til at begynde med anbefales det at injicere 50 mg testosteronpropionat hver anden dag. For erfarne atleter: 100 mg, men hver dag. Steroidet virker hurtigt, men skal påføres kontinuerligt i 4-6 uger for at være effektivt. Hvis du har gjort alt rigtigt (du lider ikke af svimmelhed og opkastning), får du muskelvækst og en følelse af styrke.

Ud over at øge styrken kan et steroid:

  • Gentransskription begynder;
  • Øge seksuel lyst;
  • Forebygge koronar og iskæmisk hjertesygdom;
  • Fremskynde gendannelsesprocesser;
  • Forbrænde fedt;
  • Øger niveauet af insulinlignende vækstfaktor i leveren og hjertet.

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€27

Pakke

10 ml / 100 mg