Nandro D

DKK304.47

Varenummer (SKU): 2207 Kategori:

Beskrivelse

Nandro 250 fra Unigen er et bredspektret steroid med moderat anabolsk og reduceret androgen aktivitet. Dens vigtigste aktive ingrediens er nandrolon decanoat, som udskilles i kroppen i små mængder. Leveringsform – væske til injektion, hætteglas volumen 10 ml, dosering 250.

Nandro 250 Junigen bruges til effektivt at opbygge muskelmasse, samt til at øge styrke og udholdenhed, styrke knogler og øge immunitet. Lægemidlet betragtes som et ret sikkert steroid, men dets høje evne til at interagere med progestinreceptorer øger risikoen for bivirkninger.

Den anabolske aktivitet af steroidet er 150% fra testosteron, 30% androgen fra testosteron.

Effekter af Nandro 250 Unigen

  • udtalt ophobning af muskelvolumener, op til 10 kg i et slag;
  • fraværet af rollback-fænomenet, hvorved den øgede vægt fortsætter, selv efter at cyklussen er annulleret;
  • forebyggelse af udseendet af smertefulde fornemmelser i leddene, styrkelse af knoglesystemet og ledbånd ved at aktivere produktionen af kollagen og synovialvæske;
  • øget modstand på grund af en stigning i massen af røde blodlegemer. Dette fører til en bedre ilttilførsel til vævene og mindre forsuring;
  • øge den individuelle immunitet hos en atlet. Bivirkninger efter at have taget et steroid er sjældne. De er repræsenteret af symptomer på virilisering, hypercalcæmi,
  • menstruationsuregelmæssigheder, hæmning af ovariefunktion hos kvinder samt hyperpigmentering af huden og irritation af urinvejene hos mænd.

Farmakodynamiske egenskaber:

Et syntetisk derivat af testosteron med en svækket, men forstærket anabolsk androgen effekt.

Den anabolske effekt manifesteres ved aktivering af reparationsprocesserne i epitelet (integumentært og kirtel), i knogle- og muskelvæv efter stimulering af proteinsyntese og strukturelle komponenter i cellerne. Øger fuldstændigheden af ​​absorptionen af ​​aminosyrer fra tyndtarmen (på baggrund af en højproteindiæt), hvilket skaber en positiv nitrogenbalance. Det stimulerer produktionen af ​​erythropoietin og aktiverer anabolske processer i knoglemarven, som viser sig som en antianæmisk effekt, når jernpræparater administreres samtidigt. Det hæmmer syntesen af ​​gonadotropiner og endogent testosteron. I høje doser hæmmer det spermatogenesen. Det kan bremse børns vækst og seksuelle udvikling.

Bryder syntesen af ​​vitamin K-afhængige plasmakoagulationsfaktorer (II, VII, IX, X) i leveren, ændrer plasmalipidprofilen (øger LDL-koncentrationen og nedsætter HDL-indholdet), forbedrer natrium- og vand-reabsorptionen i nyrerne, hvilket bidrager til til dannelse af perifert ødem. Disse virkninger forsvinder efter seponering.

Farmakokinetiske egenskaber:

Efter i/m administration af 100 mg nås Cmax efter 1-3 uger. Det gennemgår hepatisk biotransformation med dannelse af 17-ketosteroider. Det udskilles hovedsageligt i urinen (over 90 %) og omkring 6 % i fæces.

Instruktioner

Behandling af anæmi ved nyreinsufficiens (øget hæmoglobinniveau og cellemasse), diabetisk retinopati, muskeldystrofi, Werding-Hoffmann spinal amyotrofi, (adjuverende) brystkræft, glomerulonefritis, omfattende forbrændinger, osteoporose.

Anvendelsesmetode

Nandro 250 forløbet varer ret lang tid – fra to til to en halv måned. På grund af det faktum, at nandrolon er sat på ether med en lang sidekæde, er dets indtræden i kroppen gradvist, injektioner udføres ikke mere end en gang om ugen. Den optimale ugentlige dosis af steroidet er fra 400 til 600 mg af det aktive stof (men selvfølgelig foretages beregningen rent individuelt, normalt i forholdet 4 milligram af lægemidlet pr. 1 kg kropsvægt). Standardforløbet er langt, og du bør ikke udsætte det – du får flere resultater med to kortvarige cyklusser og doser end med en kraftig.

Sådan tager du Nandro 250 i kombination med andre steroider:

Kombinationen af ​​nandrolon er en prioritet, da forløbet af lægemidlet alene har en række ulemper i form af undertrykkelse af hormonproduktion, nedsat libido osv. Normalt kombineres Nandro 250 med testosteron. Kombinationer med stanozolol og methandrostenolone er også mulige.

Bivirkninger

Hos kvinder – symptomer på virilisering, hæmning af ovariefunktion, menstruationsforstyrrelser, hypercalcæmi.

Hos mænd: i den præpubertale periode – symptomer på virilisering, idiopatisk hyperpigmentering af huden, opbremsning eller stop af vækst (forkalkning af de epifyseale vækstzoner i de rørformede knogler); i den post-pubertale periode – irritation af blæren, gynækomasti, priapisme; i høj alder, prostatahypertrofi og/eller karcinom.

Hos mænd og kvinder – progression af åreforkalkning, perifert ødem, dyspeptiske lidelser, nedsat leverfunktion med gulsot, ændringer i antallet af leukocytter, smerter i lange knogler, hyperkoagulation med tendens til blødning.

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€41

Pakke

10 ml / 250 mg