PROVIRON

DKK178.22

Varenummer (SKU): 2199 Kategori:

Beskrivelse

Proviron Bayer

Proviron Bayer er et unikt produkt på markedet for syntetiske steroider. Mange atleter kalder det et anti-østrogenlægemiddel, men det er ikke helt korrekt. Proviron har også flere andre effekter:

  • Det virker som en analog af mandlige kønshormoner, men det er normalt uhensigtsmæssigt at bruge det separat til disse formål;
  • Proviron kan undertrykke virkningen af ​​østrogen;

I blodet binder det sig til globulinproteiner, som fjerner og inaktiverer testosteron fra kroppen, hvilket øger testosteronniveauet;

Og Proviron kan også dramatisk øge libido (nogle atleter har spontane erektioner).

Dette lægemiddel bruges aldrig alene. Det anbefales at købe Proviron for at bruge det under den generelle steroidcyklus.

————————————————– —

Der er noget feedback i en mands krop. Når der er få kønshormoner, der cirkulerer i blodet, aktiveres mekanismer i kroppen, der aktiverer testiklerne og tvinger dem til at producere større mængder testosteron.

På den anden side, hvis der er flere hormoner end nødvendigt, undertrykkes testiklernes funktion. Forestil dig nu, hvad der sker i kroppen under eller efter de fleste anabolske steroiders cyklus. Det endokrine system “” forstår “”, at kønshormonerne ikke bare er for mange, men for mange! Aktiviteten af ​​ens eget testosteron falder dramatisk. Og dette truer udviklingen af ​​en lang række bivirkninger.

Det er imod dem, at proviron er rettet bayer. Det har lidt anabolsk aktivitet, men det er ikke nyttigt.

Mange atleter vælger at købe Bayer Proviron for at bekæmpe de negative virkninger af nogle steroider.

Effekter af Proviron Bayer

Der er et protein i blodet, der binder og inaktiverer overskydende mandligt kønshormon. Det er imod ham, at proviron-bayeren handler. Det påvirker altså ikke niveauet af testosteron i blodet, men det kan øge dets aktivitet.

Hvor effektivt er det? Nogle bodybuildere finder det generelt ubrugeligt. Dette er en stor fejltagelse. Når det tages korrekt, hjælper Bayer Proviron med at løse hundredvis af mange problemer, som helt sikkert ville opstå ellers.

Proviron Bayer bivirkninger

Dette lægemiddel har praktisk talt ingen uønskede virkninger. Ved de sædvanlige anbefalede doser er det ikke til fare for leveren. Men oplever du smerter under højre ribben og fordøjelsesproblemer, bør du straks stoppe med at bruge det og søge læge.

Hvordan tager man Proviron Bayer korrekt?

Den optimale dosis er 50 mg dagligt, som bør opdeles i to doser. I princippet, hvis du øger dosis til 100 mg om dagen, vil der ikke ske noget forfærdeligt, men det er bedre ikke at overskride dette tal for at undgå en negativ effekt på leveren.

Hvilke sportsfarmakologiske produkter kombinerer bedst med Bayer Proviron?

For at forstærke effekten kombineres Proviron ofte med Clomid, Gonadotropin, Tamoxifen.

Forresten er et andet kendetegn ved dette lægemiddel dets evne til at øge libido.

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€24

Pakke

50 tabletter / 25 mg