MASTERMED P 100

DKK401.00

Varenummer (SKU): 2176 Kategori:

Beskrivelse

MASTERMED P 100

“Masteron” er et steroid, der blev introduceret i 1970. Det har været brugt medicinsk i 20 år til behandling af brystkræft, men på grund af dets høje sandsynlighed for virilisering, bruges det ikke i øjeblikket.

Funktioner og også funktioner i “Masteron”.

Drostanolone ligner i biologiske virkninger dihydrotestosteron. DHT undergik en strukturel ændring, da en methylgruppe blev tilføjet til den anden carbonposition. Dette øger lægemidlets anabolske karakter og forbedrer også hormonets modstand mod metabolisk nedbrydning i skeletmuskulaturen. Drostanolonpropionat er et anabolsk steroid med antiøstrogene egenskaber.

Ud over manglen på østrogen aktivitet kan lægemidlet ikke være østrogen i menneskekroppen. Af disse grunde er det blevet brugt til at behandle brystkræft. Kombinationen af ​​Masteron og Nolvadex er mere effektiv end kemoterapi til behandling af denne cancer.

På grund af dets antiøstrogene egenskaber er det populært blandt bodybuildere. Når det bruges korrekt, bevarer det muskelmassen godt under tørringen. Masteron, ligesom andre steroider, fremskynder stofskiftet og øger også hastigheden af ​​lipolyse (nedbrydning af fedt). Brugen af ​​dette steroid forårsager en stigning i styrke og udholdenhed. Hovedforretningen i denne butik er salg af steroider og andre lægemidler fra sportsfarmakologi, hvilket øger træningseffektiviteten.

“Masteron” handling.

Effekterne af Masteron vil være tydeligt synlige i tørreperioden. Det er ikke egnet til at tage på i muskelmasse. Det bruges af bodybuildere i slutningen af ​​forløbet, til at nedbryde fedt og for at holde muskelmassen i god form. Masteron er i stand til at øge forskellige egenskaber hos atleter uden at tage på i vægt. Det vil også til en vis grad øge genopretningsprocesserne.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€54

Pakke

Forstærker fra 10 x 1 ml (100 mg / ml)