Asset-250

DKK623.78

Varenummer (SKU): 2188 Kategori:

Beskrivelse

Aktiv-250

Steroidstoffet Sustanon er et af de mest populære sportsmidler, der indeholder en kombination af testosteronestere. Specifikt indeholder Sustanon 100 mg testosteron decanoat, 60 mg testosteron isocaproat, 60 mg testosteron phenylpropionat og 30 mg testosteron propionat. Sustanon indeholder også elementer som olie og benzylalkohol. I vores steroidbutik kan du altid købe Sustanon til den bedste pris

Fordele ved Sustanon

Da hver af de testosteronestere, der udgør Sustanon-præparatet, har sin egen særegenhed, som er absorptionshastigheden i kroppen, hjælper Sustanon med at opretholde et tilstrækkeligt højt niveau af anabolske hormoner i kroppen i en hel måned, hvilket er tilstrækkeligt til effektiv træning. Lige så vigtigt er det faktum, at de foretrækker at købe Sustanon også, fordi dette lægemiddel ikke kræver særlig hyppige injektioner. En dosis af en injektion hver tredje uge er ofte tilstrækkelig, selvom erfarne atleter bruger en injektion om ugen.

Hvad angår folk, der stadig ikke er sikre på, om prisen på Sustanon er berettiget, bør de rådes til at læse pro-atlet-fællesskaber på internettet, hvor en enorm mængde ret overbevisende beviser er berettiget i form af positive anmeldelser om brugen af ​​det. af Sustanon, som de allerede har haft mulighed for at købe. , både professionelle atleter og almindelige amatører for at holde deres figur i fremragende stand.

Det anbefales hovedsageligt at købe Sustanon netop på grund af tilstedeværelsen i dets sammensætning af fire typer testosteronester på samme tid, men dette faktum har givet anledning til den opfattelse, at stoffet Sustanon kan erstatte et fuldgyldigt kombineret træningsforløb, som er ordineret af eksperter. Men det er desværre ikke rigtigt, da de fire elementer, der udgør stoffet Sustanon i kroppen, kun omdannes til testosteron.

Ulempen ved den høje popularitet af et lægemiddel som Sustanon er, at det i stigende grad er muligt at støde på forfalskninger på markedet for sportsfarmakologi. På samme tid, for at købe Sustanon, som er garanteret autentisk, er det nødvendigt at være opmærksom på flere egenskaber, der adskiller sig afhængigt af producenten af ​​lægemidlet. I vores online shop sælger vi kun autentisk Sustanon, hvis pris er ganske overkommelig, da du nemt kan tjekke, da alle stofferne i vores butik er “Working”.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€84

Pakke

10 hætteglas (1 ml / 250 mg)