Choriomon 5000iu

DKK297.04

Varenummer (SKU): 2193 Kategori:

Beskrivelse

Choriomon 5000iu

Gonadotropin (HCG) Gonadotropin

Hvis du er en bodybuilder, der bruger eller har brugt AC og leder efter en pålidelig måde at vedligeholde eller genoprette reproduktive system sundhed og funktioner, kan du finde gonadotropin (humant choriongonadotropin – hCG) nyttigt. Da choriongonadotropin er i stand til at genoprette størrelsen og funktionen af ​​testiklerne, og dermed tillade normalisering af testosteronfunktion og sædproduktion ved at genoprette sin egen produktion af LH og FSH.

Du kan købe gonadotropin (HCG) gonadotropin sikkert og nemt i vores butik.

Mange mennesker, der bruger AC, henvender sig til HCG-injektioner. Og det hjælper virkelig mange mænd med at genoprette eller styrke testikelfunktionen. Det sælges i lyofiliseret pulverformat, som derefter fortyndes med vand til injektion. Denne formel fungerer som kroppens LH (luteiniserende hormon) hormon og øger testosteronniveauet i kroppen.

Virkningsmekanisme

Hormonet virker, selvom naturligt LH kan være fraværende (eller fraværende) i menneskekroppen. Mænd har en tendens til at stole på hCG for at holde deres testikler i funktion, mens de tager steroider, omkring 500 U gonadotropin to gange om ugen kan stimulere testiklerne tilstrækkeligt til at forhindre dem i at atrofiere, når de udsættes for steroider. Uden hCG vil steroidbrug føre til testikelatrofi, hvilket efter seponering af AS vil føre til langvarig genopretning af deres funktion med samtidig lavt testosteronniveau og lav fertilitet (og dette fører til depression, dårligt humør, tab af muskelmasse og lav niveau af seksuel lyst eller impotens). Dette lægemiddel bruges også mellem kurser med AS, eller når deres brug er stoppet (for at hjælpe med genopretning som en del af en kompleks PCT).

Andre mennesker kan tage dette produkt for at fremme hurtigt og vedvarende vægttab. Indsprøjtningen skal normalt ledsages af en streng diæt. Der er eksperimentel dokumentation for, at indtagelse af choriongonadotropin via kosten kan hjælpe med at opretholde muskelmassen og dermed give en bedre kropssammensætning og hurtigere fedtforbrænding takket være de høje testosteronniveauer.

Dette lægemiddel blev skabt for at stimulere ægløsning hos kvinder og til at behandle underudvikling af sekundære seksuelle karakteristika hos mænd, samt for at normalisere testosteronproduktion ved hypogonadotrop hypogonadisme, forsinket seksuel udvikling osv. I bodybuilding har dette lægemiddel en anvendt funktion og er involveret i opretholdelse af funktionaliteten af ​​testiklerne, mens du tager steroider.

I en simpel form ser testosteronproduktionsskemaet sådan ud:

  • Gonadoliberinproduktion i hypothalamus;
  • Effekten af gonadoliberin på hypofysen og produktionen af LH og FSH;
  • Frigivelse af LH og FSH til blodet og aktivering af testiklerne;
  • produktion af testosteron og sæd i testiklerne;

Når du tager steroider, holder denne mekanisme op med at virke, et forhøjet steroidniveau signalerer hypothalamus og hypofysen til at stoppe med at producere GnRH, LH og FSH, og dermed efterlade testiklerne uden de vigtigste stimulanser i arbejdet. I dette tilfælde erstatter gonadotropin LH og FSH, hvilket gør det muligt at opretholde testiklernes funktionalitet.

Det er vigtigt at bemærke, at følsomheden over for virkningerne af LH og FSH (såvel som gonadotropin) påvirkes af et tilstrækkeligt niveau af skjoldbruskkirtelhormoner, hvis deres niveau er lavt, uanset hvor højt niveauet af LH, FSH eller hCG administreret. af det ydre vil testosteronniveauet forblive lavt eller stige ekstremt dårligt.

Hvordan bruges HCG?

Typisk vil hCG-injektioner være mere effektive i HRT end testosteroninjektioner til at opretholde en sund sædproduktion og testikelstørrelse. Testosteron tilbyder fordele, men det har også sine ulemper, da det kan forårsage fertilitetsproblemer og lavere fertilitetsrater hos mænd.

Derfor vil køb af gonadotropin (HCG) gonadotropin normalisere funktionen af ​​kønskirtlerne.

Ifølge de fleste eksperter er det bedst at bruge hCG på en cyklus for at sikre, at testiklerne kan forblive funktionelle og aktivt reagere på det luteiniserende hormon efter at have stoppet steroiderne.

Derudover vil denne strategi hjælpe med at holde testiklerne i det normale område og give yderligere testosteronniveauer, da hCG stimulerer testosteronproduktionen. De, der bruger HCG til at tabe sig, bliver nødt til at blive på HCG og en diæt med lavt kalorieindhold for at maksimere kalorieforbruget. Derudover bør man sørge for at opretholde tilstrækkelig hydrering for at undgå dehydrering under hCG-behandling for at reducere risikoen for uønskede bivirkninger.

Hvordan sætter man hCG?

Dette hormon injiceres under epidermis (det øverste lag af huden) eller i musklerne. De, der ønsker at administrere dette hormon derhjemme, bør vide, hvordan man gør det korrekt og sikkert. Der er mange videoer på youtube om hvordan man injicerer korrekt og sikkert.

Reception

HCG bør tages med en steroidcyklus på 500 U to gange om ugen, i tilfælde af dets fravær i løbet af forløbet involverer post-cyklusbehandling med HCG (ifølge M. Scully) dets injektioner i en dosis på 2000 U hver anden dag, mens tager Clomid eller Tamoxifen i 3-4 uger. For mere præcis information, spørg vores specialister til råds.

Viden er dit bedste forsvar mod dårlige oplevelser. Hvis du har spørgsmål, så få en gratis konsultation fra vores specialister. Du bør aldrig tage hCG, hvis du har en disposition for trombose (det kan øge dannelsen af blodprop).

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€40

Pakke

hætteglas fra 5000 UI