Trenaplex E 200

DKK683.19

Varenummer (SKU): 2185 Kategori:

Beskrivelse

Trenaplex E 200

I de fleste konkurrencesportsgrene lover brug af steroider mindst én diskvalifikation. Dette gælder i princippet også for bodybuilding, men alle forstår udmærket, at det simpelthen er umuligt at få mest muligt ud af en krop af jern og lindring uden brug af stoffer. Og på narkotikamarkedet i øjeblikket kan du finde stoffer af en let plan og dem, der bruges af fagfolk. Dette er præcis, hvad Trenbolone Enanthate tilhører. Til sammenligning ryger alle steroider, inklusive “Trenbolone Brothers”, stille og roligt på sidelinjen. Moderne farmakologi har endnu ikke opfundet en mere kraftfuld ting. Selvom det er et relativt nyt stof, har det fået et ry som et geni blandt bodybuilding-fagfolk.

Og dette er ikke forgæves. Hvad har Trenbolone Enanthate at tilbyde? Muskelmassen vokser hurtigt, du kan se ændringer næsten hver dag, og hvis du tilføjer testosteron til tren, vil resultatet være fænomenalt. Fedt smelter som i en gryde og vand samler sig ikke i kroppen. Resultatet er en hård, hævet, elastisk og venelignende muskulatur. Heroisk styrke øges med tredive procent, og takket være stigningen i antallet af erytrocytter øges atletens udholdenhed også. Ifølge nogle rapporter stiger IGF-1 med 200 %. Metaboliske processer accelererer. Ved at bruge Trenbolone Enanthate kommer bodybuilderen sig meget hurtigere efter træning. Men der er også et tveægget sværd: dette er seksuel tiltrækning og aktivitet. Hos nogle kan det stige, hos andre kan det tværtimod falde.

Og hvilken slags kemi kan klare sig uden bivirkningerne. Trenbolone Enanthate er ingen undtagelse, selvom mange af dem, der er forbundet med andre steroider, ikke er det. Gynækomasti og ødem, skadelige virkninger på lever og nyrer er fraværende, som et stof. Der er ingen aromatisering. Men aggression, akne, skaldethed, øget fedtet hud og søvnforstyrrelser forekommer. Presset stiger ofte. Da dit eget testosteronniveau falder, er testikelatrofi mulig. Men som du ved, er enhver sidereaktion mulig med en uagtsom holdning til brugen af ​​stoffet og en disposition for visse sundhedsproblemer.

Trenbolone Enanthate og kvinder er uforenelige koncepter. For dem, der er ved at tage fat på kemi for første gang eller for begyndere, er tren også kontraindiceret. Kroppen skal først vænne sig til mindre voldsomme stød. Dette monster er kun for erfarne bodybuildere. Det ville ikke være overflødigt at sige, at en læge, en træner og konstant overvågning af kroppens tilstand praktisk talt vil annullere manifestationen af ​​bivirkninger.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€92

Pakke

hætteglas fra 10 ml (200 mg / ml)