Mastever

DKK259.91

Varenummer (SKU): 2196 Kategori:

Beskrivelse

Mastever er et steroid med moderate anabolske effekter på 88% og androgene effekter på 44% af testosteron. Lægemidlet blev tidligere brugt til at behandle brystkræft, men er blevet afbrudt på grund af risikoen for virilisering.

Nu kan du købe Vermoje Masteron ikke kun til atleter, der er engageret i styrkesport, men også til svømmere, atleter, hockeyspillere, fodboldspillere, for dem, der har brug for maksimal ydeevne.

Det aktive stof i lægemidlet præsenteres i to modifikationer af etheren: propionat (dipropionat) og enanthat. Forskellen mellem dem er kun i det tidspunkt, hvor effekten opnås efter injektionen: propionat virker inden for 1-3 dage og enanthater – inden for 15 dage. Med hensyn til dets kemiske struktur ligner steroidet dihydrotestosteron, bortset fra at det har 2-alfa-grupper.

Derfor, hvis du ønsker at købe et steroid med en tidsindstillet effekt, men med et pålideligt og effektivt resultat, kan du købe Masteron Vermoje i vores butik og begynde at arbejde på dig selv fra i morgen.

Hvordan påvirker Masteron Vermoje-banen en atlet?

Steroidets hovedegenskab er at give muskelvækst med en moderat hastighed. På grund af manglen på aromatisering i dens kemiske struktur er Masteron heller ikke i stand til at forårsage bivirkninger såsom ødem eller gynækomasti. Dette steroid har følgende virkning på atletens krop:

  • erhvervelsen af ​​tørt, tørt kropslys;
  • bevarelse af tæt muskelmasse i lang tid;
  • den markante fedtforbrændingseffekt, bekræftet af mere end én klinisk undersøgelse;
  • vækst i styrke, potentiel præstation og udholdenhed;
  • undertrykkelse af kataboliske processer, der fører til ødelæggelse af muskelstrukturen;
  • mild diuretisk virkning;
  • hjælper dig med at komme dig efter en opslidende træning;
  • påvirker centralnervesystemet og stimulerer hjernen til aktiv fysisk aktivitet;
  • udskilles hurtigt fra kredsløbet og urinvejene.

Efter at have studeret anmeldelserne om Masteron Vermoja kan vi konkludere, at det vil være et glimrende valg for atleter, der skærer eller, som forberedelse til en konkurrence, hjælper med at opbygge hårde muskler og udtalt lindring af kroppen.

Regler for kombineret eller solo kursus Fenilver

Masteron Vermoje solokurset varer 4 uger. En atlet bør ikke modtage mere end 400 mg af lægemidlet hver uge. Afhængigt af sportsaktiviteten kan doseringen af ​​steroidet variere. For eksempel kan styrkeatleter injicere 300-400 mg Masteron om ugen, mens atleter, der dyrker lettere sport, kan have brug for 200 mg.

For mænd med en samlet ugentlig dosis på 400 mg anbefales det at injicere 100 mg hver anden dag, for kvinder er det bedre at injicere 100 mg hver 5. dag.

Når du implementerer et kombineret kursus, er det bedre at kombinere Masteron med Oxandrolone eller Winstrol, denne teknik vil være mere effektiv, når du skærer. For hurtigere vægtøgning kan du bruge det sammen med testosteronpropionat, boldenone og trenbolon. Når du kombinerer steroider, glem ikke at tage medicin, der genopretter hormonelle niveauer, testosteronstimulatorer, vitaminkomplekser.

Bivirkninger

På grund af det lave anabolske indeks er androgene reaktioner mulige. Derfor, efter at have taget et steroid, kan et fænomen med nedsat hårvækst, prostatahypertrofi, øgede tegn på aggression, virilisering forekomme.

Med korrekt indtagelse og valg af den optimale dosis er lægemidlet fuldstændig uskadeligt for kroppen.

For kvinder kan tage store mængder Masteron sætte dig i fare for virilisering. Hormonelle forstyrrelser, forringelse af hudens tilstand og udseendet af ansigtshår kan også forekomme.

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€35

Pakke

Forstærker fra 10 x 1 ml (250 mg / ml)