Boldo 500

DKK556.95

Varenummer (SKU): 2177 Kategori:

Beskrivelse

Boldo 500

Boldenone er bror til “methan”

En mærkelig ting, stoffer, uden hvilke livet oversøiske “pro” er dybest set utænkeligt, i lang tid, omgået vores marked som en fjern side. Nej, vi vidste bestemt, hvad “boldenone” er, og “hvad det spises med”, men kun i teorien.

Med hensyn til den praktiske anvendelse af dette, fra mange synsvinkler, unikke, stof, var det ikke nødvendigt at tale om det – sporadiske leveringer af colombianske “Ganabol” til os, for ikke at nævne dets endnu mere ekstravagante danske eller mexicanske modstykker, har ikke lov til at skabe det nødvendige grundlag. Gudskelov, nu er mere gunstige tider.

Rent veterinært lægemiddel

Hvis vi ikke tager højde for opdelingen af ​​lægemidler, som er langt fra objektivitet, som der findes en passende definition på på engelsk – “drug enhancement”, det vil sige “drug enhancement” – i “androgen” og “anabolic”, derfor kan alle AAS opdeles i to store grupper: skabt til brug i traditionel (“human”) farmakologi og veterinærmedicin. Men selv her er opdelingen ofte mere end vilkårlig: oxandrolon, skabt specielt til brug af “menneskelige” kvinder og børn, bruges med succes i veterinærmedicin, det samme kan siges om oxymetholone, stanozolol, de fleste nandrolon- og testosteronestere .

Der er dog specifikke estere: laurat og phenylpropionat i tilfælde af nandrolon eller acetat i tilfælde af trenbolon, fremstillet kun til brug i veterinærmedicin. Men de blev kun skabt for at ændre farmakokinetikken af ​​”menneskelige” lægemidler – for at opnå langsommere indtræden i blodet i tilfælde af de første to estere (som er vigtigt for små dyr) eller hurtigere i den tredje. Ellers adskilte sådanne stoffer sig ikke fra de sædvanlige.

Nej, der er naturligvis forskel på tolerancerne for fremstillingsprocessens renhed og dermed renheden af ​​det endelige produkt, men for de mest velrenommerede veterinærvirksomheder adskiller de sig ikke meget fra de krav, der er vedtaget i konventionelle farmaceutiske virksomheder. En anden forskel er den højere tilladte koncentrationsgrænse for det aktive stof til veterinærlægemidler.

Men hvad boldenone angår, blev dette stof kun skabt – udelukkende – til brug i dyrehold. Forresten, på grund af dets egenskaber, som vi vil diskutere nedenfor, er det et ideelt anabolsk steroid til næsten alle dyr, fra køer til hunde, på trods af de betydelige forskelle i deres stofskifte. For disse samme egenskaber har boldenone vist sig at være meget effektiv i styrkesport, selvom jeg endnu en gang understreger, at den er skabt til dyrehold, det vil sige for at øge massen af ​​væsner, der er væsentligt forskellige fra mennesket med hensyn til stofskifte. Det er så smukt, at det nu ikke er kutyme at huske dens “dyrlæge” oprindelse i et anstændigt samfund.

Og for at lære et nyt stof bedre for os, lad os se, hvordan det ser ud som allerede velkendte anabolske steroider, og hvordan det adskiller sig fra dem.

Boldenone og Methandrostenolone

Allerede ved første øjekast, selv om det ikke er meget tæt, på molekylerne af methandrostenolone og boldenone undecylenate, ses det, at de ikke kun ligner hinanden. Hvis vi kasserer methylgruppen i syttende position i det første tilfælde og etherkæden i samme position i det andet, så vil disse molekyler blive helt identiske. Jeg må indrømme, at denne identitet forvirrede mig i lang tid, ikke kun mig, men mange eksperter inden for sportsfarmakologi, der betragtede boldenone som en injicerbar analog af “methan”. Dette er faktisk meget, meget langt fra sandheden.

Methylgruppen i position 17 ændrer den rumlige struktur af methandrostenolonmolekylet meget kraftigt og lige så stærkt, man kan sige dramatisk, ændrer lægemidlets egenskaber. Desuden skal man huske på, at “methan” mister den samme methylgruppe med stort besvær – i to eller endda tre passager gennem leveren. Under påvirkning af aromatase omdannes methandrostenolon til 17-methyl-estradiol og boldenone til svagere østradiol. Det vil sige, på trods af at boldenone i teorien burde aromatisere bedre, er “ratingen” af dens aromatisering meget lavere end “ratingen” af “metan” i sig selv – dette er den første forskel mellem stoffer. Det andet, ikke mindre vigtigt, er methandrostenolons næsten totale manglende evne til at stabilisere (aktivere) androgenreceptoren. Synderen her er igen den berygtede methylgruppe.

Faktisk er det eneste, der indikerer et tæt forhold mellem boldenone og methandrostenolone, dets evne til at stimulere appetitten. Dette gør i øvrigt boldenone til en ønskværdig “deltager” i massehøstcyklusser, selvom brugen af ​​dens billigere “bror” er meget mere at foretrække her på grund af en markant tendens til aromatisering.

Boldenone og testosteron

Boldenone ligner testosteron: forskellen mellem deres molekyler er kun i nærværelse af en yderligere dobbeltbinding mellem position 1 og 2 (ring A). Men denne forskel gør dette lægemiddel universelt – takket være den førnævnte dobbeltbinding er boldenon praktisk talt ikke underlagt virkningen af enzymet 5 -? – reduktase. Lad mig minde dig om, at 5 -? – reduktase fremmer omdannelsen af testosteron til det meget mere potente dihydrotestosteron (DHT). DHT stabiliserer ikke kun androgenreceptoren bedre, men adskiller sig til en vis grad fra testosteron i dets egenskaber. Så vi kan sige, at 5 -? – reduktase ændrer egenskaberne af det oprindelige stof.

Boldenone kan betragtes som en blødere version af testosteron. Faktisk ser deres adfærd i den menneskelige krop til en vis grad ud til at stabilisere androgenreceptoren godt, som begge har ikke-genomisk aktivitet.

Boldenone og nandrolon

Men det, der var tættest på boldenone i sine egenskaber, viste sig mærkeligt nok at være nandrolon. Med al mangfoldigheden af ​​den molekylære struktur af disse to lægemidler har både boldenone og nandrolon omtrent samme tendens til at aromatisere (selvom forskellen selvfølgelig er, at omdannelsen af ​​nandrolon til østradiol sker uden deltagelse af aromatase-enzymet). Desuden er stabiliseringstiden for androgenreceptoren for disse lægemidler omtrent den samme. Mange eksperter anbefaler nandrolon og boldenone som udskiftelige lægemidler og anser deres samtidige brug for ikke helt passende. Efter min mening er dette ikke helt berettiget, og her er hvorfor.

Som du måske husker, førnævnte 5 – enzym? – reduktase omdanner nandrolon til dihydronandrolon – et meget svagere stof i forhold til aktiveringen af ​​androgenreceptorer. Det vil sige boldenone, som ikke er genstand for transformation ved hjælp af 5 -? – reduktase, det kan a priori betragtes som et mere kraftfuldt lægemiddel end nandrolon. Desuden har boldenone ikke-genomisk aktivitet, dog ikke så tydeligt som i sin “bror” methandrostenolone, som ikke engang er et spor i nandrolon. Dette er endnu en fordel for “veterinærindustriens hjernekind”.

På den anden side har nandrolon en markant gestagen aktivitet, som gør det muligt at udkonkurrere boldenone med hensyn til vægtøgning, selvom det ikke er så væsentligt. For at forbedre “masseforøgelseskomponenten” af boldenone, er det sædvanligt i veterinær praksis at kombinere det “som en del af et lægemiddel” med et stof såsom methandrioldipropionat; denne kombination vil blive diskuteret nedenfor.

Forberedelser på vores marked

I dag er der tre lægemidler på vores marked, der indeholder boldenone undecylenate som en aktiv ingrediens. De to første kan betragtes som analoge, de adskiller sig kun i emballagen og koncentrationen af den aktive ingrediens. Disse er Boldesten-50, fremstillet i to milliliter hætteglas, koncentrationen af det aktive stof i præparatet er 50 mg / ml og Boldesten-100, frigivelsesformen her er allerede en 5 ml flaske, og koncentrationen af det aktive stof la stof er 100 mg / ml. Det tredje lægemiddel er den førnævnte kombination af methandriolpropionat (50 mg / ml) og boldenone undecylenate (50 mg / ml). Lægemidlets navn er Meprobolone, og det produceres i nøjagtig samme flasker som Boldesten-50.

Anvendelsespraksis

I princippet kan boldenone også bruges i “massehøstningscyklusser”, men en sådan brug af et lægemiddel, der ikke er genstand for aromatisering og ikke har gestagenaktivitet, kan virke upassende. Selvom det er muligt at opnå betydelige masseforøgelser ved at kombinere boldenone med “langvarig” testosteron, f.eks. Enanthate. Her bliver boldenone-egenskaben nødt til at øge appetitten.

Men hovedformålet med boldenone er “tørring”, men igen, glem ikke lægemidlets evne til at øge appetitten. Da det praktisk talt ikke er genstand for aromatisering og ikke viser gestagenaktivitet, er det i tilfælde af dets brug muligt at undgå ophobning af vand.

Ofte bruges stoffet som erstatning for nandrolon i anden halvdel af cyklussen – det undertrykker ikke endogen testosteronproduktion så meget som nandrolon. En interessant egenskab ved boldenone er, at det stimulerer frigivelsen af ​​erythropoietin i nyrerne, hvilket i sidste ende fører til en stigning i røde blodlegemer. Denne egenskab er vigtig for repræsentanter for de sportsgrene, hvor atletens udholdenhed er i højsædet. Men for bodybuildere er denne egenskab ikke så ubetydelig, hvis vi husker, at en af ​​muskelvækstmekanismerne er baseret på en stigning i antallet af kapillærer i musklen. Og stigningen i vaskularitet, især på tærsklen til konkurrence, er en vigtig ting.

Og det sidste. Det, der uden tvivl “ødelægger” boldenone, er dens ekstra lange og supertunge æteriske kæde. Ikke alene indgår stoffet meget langsomt i arbejdet, men også mere end en tredjedel af stoffets vægt falder på den ikke-fungerende “ballast”. Unøjagtigheden af ​​eksistensen af ​​boldenone i form af undecylenat har været bemærket i lang tid, men først for nylig begyndte at syntetisere stoffer som boldenoneacetat og boldenonepropionat. Indtil videre er acetat- og propionatversioner af dette, selvfølgelig, det mest interessante lægemiddel kun produceret i testlaboratorier, men jeg er sikker på, at det ikke er langt fra det tidspunkt, hvor boldenoneacetat og boldenonepropionat dukker op på vores marked.

Bivirkninger

Boldenone har stort set ingen bivirkninger, i hvert fald for mænd. Produktionen af ​​sit eget testosteron af stoffet selv undertrykker heller ikke meget.

Dosering

Typiske doser af boldenone undecylenate varierer fra 300 til 800 mg om ugen. 300 mg til erfarne atleter er stadig for lidt, det giver mening kun at overholde denne dosering, når man kombinerer boldenone med andre androgener. “Working” kan betragtes som en dosis på omkring 600-800 mg af lægemidlet. Til at begynde med kan 150-200 mg boldenone om ugen betragtes som en passende dosis. De samme doser er acceptable for repræsentanter for styrkeløft (undtagen for tunge kategorier) og andre sportsgrene, der ikke stiller større krav til atletens vægt.

Boldenone har en meget lang halveringstid og kan injiceres ugentligt. De bør også gøres ugentligt, men ikke oftere – dette er den eneste måde at hurtigt få en kumulativ effekt. Baseret på det faktum, at lægemidlet er meget langsomt inkluderet i arbejdet, i løbet af de første to ugers brug, bør dosis øges fra halvanden til to gange.

Kombination med andre lægemidler

Hvis du stadig beslutter dig for at bruge boldenone til at få muskelmasse, er det bedst at kombinere det med injektioner af testosteron enanthate eller Sustanon. For “mere troværdighed” i kombinationen kan du tilføje oxymetholone.

Til tørring er boldenones vigtigste “partnere” trenbolon eller stanozolol; du kan bruge en kombination af alle tre stoffer. Erfarne atleter kan prøve “tør” og på testosteronpropionat, også her vil brugen af boldenone være meget passende.

Ansøgning af kvinder

Ved langvarig brug af høje doser af lægemidlet kan der opstå viriliseringsfænomener, dvs. øget hårvækst på ansigt og krop. Men dette er med langvarig brug og høje doser. Selvom denne egenskab ved lægemidlet ikke bør undervurderes, er det usandsynligt, at doser i størrelsesordenen 100-200 mg pr. uge i 4-5 uger vil føre til virilisering. Det anbefales at bruge Boldesten-50 i dette tilfælde med en lavere koncentration af det aktive stof i opløsningen.

Et par ord om methandriol

Og i slutningen af ​​emnet vil jeg gerne tale om en anden “deltager” i et komplekst lægemiddel kaldet “Meprobolone” – methandrioldipropionat.

I modsætning til populær tro om methandriols exceptionelle anabolske evner, har den praktisk talt ingen. Methandriol er heller ikke et anabolsk steroid, det er et prohormon, en af ​​formerne for androstenediol. Mere specifikt hedder stoffet 5-androsten-3β-diol, bedre kendt som 5AD. Samtidig vides det ikke, fra hvis lette hånd Methandriol er blevet tilskrevet exceptionelle anabolske evner, der kan sammenlignes med de anabolske evner hos … testosteron! Lad os se, hvor rigtigt et sådant udsagn kan være.

For at blive aktiv skal ethvert prohormon omdannes til selve hormonet. I dette tilfælde skal methandriol eller 5AD omdannes til testosteron, og først derefter begynder de at virke. Hvor stor en andel af methandriol tror du omdannes til testosteron? Du vil aldrig gætte – op til 0,19%! Det vil sige, at udbyttet af et gram 5AD om ugen vil være sammenligneligt med udbyttet af 2 mg testosteron i samme periode. Fortæl mig, har du set mange atleter få en imponerende masse på to milligram testosteron om ugen? Personligt har jeg aldrig mødt sådanne mennesker.

Hvilken praktisk fordel kan et så svagt lægemiddel opnå? Det viser sig, at måske – methandriol er en østrogenreceptoragonist, det vil sige, det udviser østrogen aktivitet uden at blive omdannet til østradiol. Som du husker, har østrogen mange gavnlige egenskaber for styrkesportsatleter: det hjælper med cellernes ophobning af glykogen og stimulerer udskillelsen af ​​væksthormon og IGF-1 og opregulerer androgenreceptorer. Dem på anabolske steroider, som er upåvirket af aromatase-enzymet, eller som ikke udviser progestin eller østrogen aktivitet alene, er underlegne i forhold til deres “mere avancerede modstykker” for at få muskelmasse. For at kompensere for denne mangel på ikke-aromatiserende steroider anvendes methandriol.

Et andet nyttigt træk ved methandriol er, at det delvist forhindrer deaktivering af mesterolone (Proviron) og drostanolon, som opstår gennem deres omdannelse til 5α-androstener under påvirkning af 3α-hydroxysteroid dehydrogenase-enzymet. Men i tilfælde af drostanolon, vil den kombinerede brug af dette steroid med methandriol ikke give nogen særlig fordel – drostanolon bruges udelukkende i “tørringsstadiet”, og methandriol har en markant evne til at akkumulere vand på grund af dets iboende østrogene aktivitet.

Methandriol har også sådan en nyttig funktion – en stigning i syntesen af ​​leukocytter. Denne egenskab af lægemidlet vil være nyttig for personer med øget tendens til sygelighed, især under en diæt med lavt kalorieindhold.

Den østrogene aktivitet af methandriol, som i en vis periode vil blive overdreven og føre til ubehagelige konsekvenser, såsom overdreven ophobning af vand, fedtaflejringer eller endda gynækomasti, kan ikke overvindes ved hjælp af aromatasehæmmere (Arimidex ). Østrogenreceptorblokkere (Clomid eller tamoxifen) kan hjælpe her. Lægemidlet ser ikke ud til at have andre “bivirkninger”.

For at den østrogene aktivitet af methandriol skal være positiv og ikke skadelig, bør dens daglige dosis på 50 mg ikke overskrides. Normalt produceres methandriol allerede i kombination, som regel, med boldenone; hvis den findes i sin rene form, er den meget sjælden. I betragtning af halveringstiden for methandrioldipropionat, svarende til to eller tre dage, bør injektionerne af det kombinerede præparat gives nøjagtigt med denne frekvens (2 ml “Meprobolone” en gang hver anden dag eller 3 ml en gang hver tredje dag). Testosteron kan også tilsættes til kombinationen “boldenone + methandriol” – så det kombinerede lægemiddel vil kunne demonstrere sin evne til at øge muskelmassen i højere grad.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€75

Pakke

1 hætteglas (10 ml), 500 mg / ml