Trenbolone Acetate

DKK401.00

Varenummer (SKU): 2184 Kategori:

Beskrivelse

Trenbolonacetat

Professionelle bodybuildere sætter pris på Trenbolone for dets alsidighed og kalder det kongen af ​​anabolske steroider. Men stoffet har bivirkninger og kan være skadeligt i utrænede hænder.

Artiklen giver råd fra erfarne fagfolk, atleterne selv, om hvordan man bruger Trenbolone på den smarte måde.

Trenbolon er et injicerbart anabolsk steroid, der bruges af atleter, bodybuildere, styrkeløft, fitness, cross fitness og andre sportsgrene. Steroidet har flere former: Trenbolone enanthate, Acetate og Hexa. Tren blev oprindeligt brugt i veterinærmedicinen og var meget god til at øge kvægets muskelmasse og appetit. Så stoffet blev moderniseret til mennesker og emigrerede til bodybuildingens slagmarker. Tren er ikke for begyndere, det er helt sikkert!

Sportsfarmakologi-steroidet lokker med sine virkninger, det er i stand til:

  • opbygge muskelmasse hurtigt,
  • øge styrkeindikatorer,
  • forbrænde fedt
  • har alsidighed,
  • har en anabolsk effekt.

Enheden er kraftfuld, men husk at den har mange “fælder”, som du skal kende. For at være sikker på den korrekte anvendelse af kurset anbefales det at bestå tests for indholdet af østradiol og prolaktin i kroppen.

Det anbefales at bruge tren i højst 5-6 uger.

Anbefalede doser for amatører spænder fra 100 til 200 milligram om ugen, for professionelle 300-500.

Når du bruger trenbolon, skal du sørge for at bruge cabergolin, som styrer prolaktinindholdet i blodet. OBS: Doseringen af ​​sportsernæring og kurset vælges individuelt med en autoriseret læge eller instruktør.

Trenbolonacetat

Populært blandt styrkeløft-atleter bruges stoffet til at øge kraftpræstationen. Den stærkeste anabolske af dette mærke. De bruges hovedsageligt til kortvarige kurser.

Trenbolone enanthate

Hvis atleten fokuserer på at øge muskelmassen, kommer denne type medicin til undsætning. For nogle er et steroid velegnet, for andre er det helt uegnet. Hvis din krop kan tolerere det tilstrækkeligt, så er du heldig. Lægemidlet tørrer op og giver en kvalitativ stigning i massen.

Vælg derfor de rigtige og rigtige producenter. Hjemmesiden https://steroidsshop-ua.com har en komplet instruktion og anvendelsesmetode.

Tren Hexa

Hexa – vil hjælpe med at reducere risikoen for problemer med østrogen, stoffet er universelt og velegnet til næsten alle formål: øget styrkeindikatorer, øget muskelvolumen, forberedelse til en konkurrence. Tjek nuancerne på Steroid Shop com-webstedet.

Denne ether bruges i forskellige sportsgrene. Tren Hexa, som det almindeligvis kaldes, er et af de mest kraftfulde anabolske steroider. Ifølge dets egenskaber overstiger det testosteron med 5 gange.

  • Nogle bivirkninger
  • Irritabilitet, aggression
  • Søvnløshed
  • Forhøjet blodtryk
  • Huden bliver fedtet

Men de kan undgås og minimeres ved at bruge rimelige doser af andre lægemidler og tage forholdsregler.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€54

Pakke

Forstærker fra 10 x 1 ml (100 mg / ml)