Oxaver

DKK341.60

Varenummer (SKU): 2209 Kategori:

Beskrivelse

Det farmakologiske lægemiddel oxaver, hvis omfattende produktion blev grundlagt af det moldoviske medicinalfirma Vermoji, vinder hurtigt frem både i kredsene af bodybuilding- og vægtløftningsentusiaster og i det professionelle miljø for atletikentusiaster. Oxandrolone, som er en let modificeret form for dihydrotestosteron, anses for at være den grundlæggende aktive ingrediens i den medicinske oxaver. En kemisk udskiftning af et kulstofatom med et oxygenatom er sket i dette molekyle. Oprindeligt efter implementeringen af synteseprocessen i 1964, har anavar oxandrolone fundet et omfang af sin egen anvendelse som en integreret del af lægemiddelbehandlingen af osteoporose og anæmi. Inklusive anavar blev det aktivt brugt til at genoprette kroppen efter skader, blå mærker og forbrændinger.

Oxaver, anmeldelser de fleste af dem entusiastiske og entusiastiske, hører med farmakologisk sammensætning til kategorien af en af de mest kraftfulde anabolske steroider. Oxaver, tilgængelig fra vores butik med speciale i anabolske steroider, hæmmer receptorerne af hormonet cortisol. Ovenstående hormon virker som en provokerende faktor for aflejring af fedtceller og tab af muskelmasse. Baseret på ovenstående fakta kan vi konkludere, at ved at tage stoffet Anavar, Professionelle anmeldelser og som kan studeres på særlige steder, kan atleter nemt reducere deres kropsfedt betydeligt, samtidig med at de bevarer den tidligere opnåede vægt. Anavar, hvad der kan købes i vores online steroidbutik, efter at have afgivet en ordre på en nem måde for en potentiel køber, øger syntesen af væksthormon i høj grad, hvilket aktivt fremmer forlængelsen af knoglerne, bundet til musklerne.

Takket være den dygtige modtagelse af anavar noteres en effektiv kamp i kredsen af ​​atleter med overskydende kropsfedt på grund af appetitundertrykkelse med dette lægemiddel. I de fleste tilfælde tages oxaver mellem cyklusser af mange andre anabolske steroider. En tydelig plusside af Anavera bør kaldes dens evne til at øge antallet af androgenreceptorer i atletens krop. Selve stoffet er kendetegnet ved lav androgen aktivitet og tjener som en slags stimulans til en multipel stigning i atletens styrkeindikatorer uden væsentlige vægtændringer.

8 timer er halveringstiden for oxaver. I 10-12 dage udskilles metabolitterne af ovennævnte lægemiddel fra kroppen. Takket være modtagelsen af ​​anavar får muskulaturen stabilt et udtalt venemønster, et fast og elastisk udseende og veldefineret lindring.

Når du køber oxaver, “hvordan tager man det korrekt og uden skade på helbredet? “Der kan opstå et rigtigt og rationelt spørgsmål. Eksperter fraråder at tage oxaver sammen med mad for at undgå negative og ubehagelige konsekvenser som kvalme og en følelse af tyngde i maven. Tager 50-150 mg oxaver om dagen, ifølge erfarne atleter. opnå fantastiske resultater.På grund af sådan et lægemiddels harmløshed kan kvinder også bruge det uden frygt for negative konsekvenser.Det er vigtigt at overholde den anbefalede dosis af lægemidlet, som er 20-40 mg. tage og varigheden af ​​forløbet af lægemidlet. administration.

Den daglige mængde oxver bør administreres tre gange om dagen i samme tidsintervaller. Inden for 5-8 uger kan du tage et “solo” kursus med dette lægemiddel for at opnå en utrolig muskelaflastning. En udtalt anabolsk effekt vil være iboende som følge af kombineret brug med andre lægemidler. Det er optimalt at kombinere Oxaver med at tage Clenbuterol eller Stanozol i skæreperioden.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€46

Pakke

100 tabletter / 10 mg