Test E

DKK282.19

Varenummer (SKU): 2205 Kategori:

Beskrivelse

Unigen Test E er et testosteron-enanthatbaseret steroid i form af en væske til injektion. Den vigtigste aktive ingrediens har evnen til at opretholde langsigtet aktivitet. Volumen af et hætteglas er 10 ml, doseringen er 250 mg.

På grund af enanthats lange virkningsvarighed er dette 2 – til 3 uger, behovet for hyppige injektioner minimeres. Således forbliver atletens hormonelle baggrund på et stabilt niveau uden risiko for lokale allergiske reaktioner (buler, hyperæmi, kløe).

Indikatorerne for den anabolske og androgene aktivitet af Depot Test 250 Yunigen falder sammen med dem for testosteron. Evnen til at konvertere til østrogen er høj, sandsynligheden for undertrykkelse af hypothalamus-hypofyse-testikelaksen er udtalt. Men på grund af den lave levertoksicitet er muligheden for en negativ effekt på leveren mindre. Lægemidlets varighed er 15 dage.

Test og Unigen-effekter

  • accelereret muskelopbygning;
  • generel styrkelse af kroppen, styrkelse af immunsystemet;
  • aktivering af regenerative processer;
  • reduktion af kropsfedt;
  • styrkelse af led og ledbånd.
  • Blandt de negative reaktioner som følge af at tage et steroid kan der skelnes mellem tegn på overdreven seksuel stimulation (priapisme og andre), en høj frekvens af erektioner, hypertrofi af den mandlige kønsorganer, lidelser i modningen af sæd, gynækomasti, acne, depression , aggression.

Farmakodynamiske egenskaber:

Testosteron Enanthate er en ester af testosteron. Testosteron er det vigtigste mandlige kønshormon, der syntetiseres og udskilles af testiklerne. Stimulerer vækst og udvikling af mandlige kønsorganer og sekundære kønskarakteristika (modning af prostata, sædblærer, penis og pung, fordeling af mandligt hår i ansigtet, skambenet, brystet), udvikling af strubehovedet, kropsmuskler og fedt fordeling. Det opretholder nitrogen, natrium, kalium og fosfor, forbedrer anabolisme og reducerer proteinkatabolisme. En for tidlig stigning i koncentrationen af ​​testosteron i blodplasmaet i perioden før puberteten får pinealkirtlen til at lukke og væksten standses. Det stimulerer produktionen af ​​erythropoietin og erytrocytter. Gennem mekanismen med negativ feedback (feedback) hæmmer det sekretionen af ​​luteiniserende og follikelstimulerende hormoner fra hypofysen og hæmmer spermatogenese. Hos mænd med primær hypergonadotrop hypogonadisme er gonadotropinniveauet normaliseret.

Hos kvinder hæmmer det den gonadotrope funktion af hypofysen, funktionen af ​​æggestokkene, mælkekirtlerne og forårsager atrofi af endometriet. Den antagonistiske virkning af østrogen bruges til behandling af uterusfibromer, endometriose, brystkræft. Det viser en gavnlig effekt på lidelser i klimaperioden.

Farmakokinetiske egenskaber:

Testosteron enanthate absorberes langsomt. Den maksimale koncentration i blodet observeres 72 timer efter administration. Kampagnen varer 2-4 uger. I blodet binder næsten 98% af testosteron til en specifik globulinfraktion, der binder testosteron og østradiol. Biotransformation sker i leveren til forskellige 17-keto-steroider, som udskilles i urinen efter konjugering med glucuron- eller svovlsyre (ca. 90%). Ca. 6 % af det absorberede lægemiddel udskilles ubundet i fæces.

Instruktioner

Hos mænd: androgen insufficiens efter kastration, eunukoidisme, impotens af hormonel oprindelse, symptomer på mandlig overgangsalder (nedsat libido, mental og fysisk aktivitet), akromegali; med prostatahypertrofi; osteoporose forårsaget af androgenmangel; med angioneurotiske former for angina pectoris.

Hos kvinder – med klimakteri vaskulære og nervøse lidelser i tilfælde, hvor østrogene lægemidler er kontraindiceret (for tumorer i kønsorganer og mælkekirtler, livmoderblødning); samtidig med strålebehandling af bryst- og æggestokkræft (normalt hos kvinder under 60 år); med dysfunktionel uterinblødning hos ældre kvinder.

Bivirkninger

Priapisme og andre tegn på overdreven seksuel stimulation (hyppige erektioner) hos drenge i den præpubertale periode – accelereret seksuel udvikling, øget hyppighed af erektioner, forstørret penis og for tidlig lukning af epifyserne; skade på spermatogenese og nedsat sædmodning, oligospermi og nedsat ejakulatvolumen; abnormiteter i prostatakirtlen; hos kvinder – blødning fra fødselskanalen, øget libido; ved langvarig brug af lægemidlet er viriliseringssymptomer mulige; hirsutisme, gynækomasti; seborrhea, acne, fedtet hud, accelereret hårtab; natrium og vandretention, ødem; symptomer på hypercalcæmi; tromboflebitis; kvalme, kolestatisk gulsot, øgede niveauer af hepatiske aminotransferaser (når du holder op med at tage, normaliseres de); hovedpine, depression, aggression, angst, søvnforstyrrelser, paræstesier.

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€38

Pakke

10 ml / 250 mg