BONAVAR

DKK341.60

Varenummer (SKU): 2215 Kategori:

Beskrivelse

Oxandrolone (Anavar, Vasorome, Anatrofill, Oxandrin) er et anabolsk steroid fremstillet af Searle Laboratories i 1964 under mærkenavnet Anavar. Et syntetisk steroid, hvor det andet kulstofatom i A-ringen er blevet erstattet med et oxygenatom.

Det blev oprindeligt brugt til at behandle svækkede HIV-patienter, anæmi, genopretning af forbrændinger og knoglestyrkelse. Snart blev det aktivt brugt i bodybuilding og blev inkluderet på listen over genstandskontrolmedicin.

Anabolsk effekt:

  • Forbedre lindring og fasthed af muskler (hovedvirkningen af oxandrolon)
  • Mere styrke
  • Forbrænd fedt
  • Forhøjede niveauer af væksthormon

Oxandrolone bruges ikke til muskelvækst. Dens hovedeffekt er at skabe lindring og reducere det subkutane fedtlag.

Anvendelse og dosering:

Varigheden af ​​Anavar-kurset alene er 6-8 uger. Den maksimale normalt tolererede daglige dosis er 80 mg fordelt på 3 doser. Du skal starte med en dosis på 20 mg/dag, idet du deler dosis i to doser. Efter en uge øges den til 40 mg / dag.

To dage efter du holder op med at bruge Anavar, bør du drikke en 10mg/dag-cyklus af tamoxifen i 1-2 uger for at genoprette din testosteronproduktion.

Kombination med andre lægemidler:

For de bedste resultater og for at undgå nogle bivirkninger, anbefales det at inkludere stærkt androgene lægemidler i cyklussen:

  • Sustanon
  • Primobolan
  • Testosteron

Når Anavar kombineres med andre lægemidler, er den gennemsnitlige dosis 40 mg / dag. Anavar cykler sammen med andre lægemidler giver dig mulighed for ikke kun at få lindring, men også øge muskelmassen.

Bivirkninger:

Et fald i libido er muligt, ved konstant høje doser, undertrykkelse af produktionen af ​​ens eget testosteron, forhøjet blodtryk, hovedpine, kvalme. Bivirkninger er sjældne, og Anavar anses for at være en af ​​de sikreste steroider.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€46

Pakke

50 tabletter / 25 mg