Testolic

DKK304.47

Varenummer (SKU): 2198 Kategori:

Beskrivelse

Testolico er et produkt med den aktive ingrediens testosteronpropionat. Af alle testosteronerne (cypionat og enanthate) har propionat den længstvarende effekt på kroppen, hvilket bestemt er et plus. Samtidig holder propionat, under testosteron, mindre vand, hvilket også er en ekstra fordel. På vores hjemmeside shopdoping.com finder du en lang række forskellige typer testosteron. På denne side er det testolisk, lægemidlets handelsnavn baseret på testosteronpropionat.

Karakteristika af testolik.

Dette steroid stimulerer en stigning i muskelmasse og udholdenhed, styrker osteo-ligamentsystemet. Testosteronpropionat er et mandligt kønshormon og er ansvarlig for fysiske og psykologiske mandlige kvaliteter. Fremmer tilstedeværelsen af ​​en grovere stemme, skaber seksuel lyst, tilstedeværelsen af ​​mere udviklede muskler. Testolico hjælper med at bevare mere nitrogen i kroppen, hvilket igen hjælper musklerne til at syntetisere protein bedre, hvilket øger muskelvolumen.

Bivirkninger.

Ulempen ved dette steroid er, at det kan aromatisere i kroppen og omdannes til østrogen. Når der opbygges for meget østrogen i kroppen, begynder kvindelige symptomer at dukke op: fedme, tab af sexlyst, nedsat testikelfunktion og andre bivirkninger.

For at undgå de negative virkninger af testosteron, skal du holde dig til de korrekte doser. Den mest almindelige dosis for dette lægemiddel er 50-100 mg hver dag, med et ugentligt indtag på 300-700 mg. For kvinder, der ønsker at bruge Testolik, anbefales en dosis på mindre end 25-50 mg pr. injektion. Testosteronpropionat er bedst egnet til den indledende træningsfase. I løbet af denne tid, er stoffet ofte kombineret med andre kraftfulde steroider såsom danabol eller deca durabolin. Disse ledbåndskombinationer fungerer meget godt, hvilket er blevet bevist mange gange i erfaringen fra mange atleter.

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€41

Pakke

10 amp / 100mg