Stanoxyl Depot 10 amps

DKK371.30

Varenummer (SKU): 2182 Kategori:

Beskrivelse

Stanoxyl Depot 10 ampere

Winstrol

Winstrol er et anabolsk steroid, der er meget udbredt af styrkeatleter. Dens aktive ingrediens er stanozolol. Med dens hjælp opnås den nødvendige effekt af at tage stoffet, nemlig muskelopbygning og androgene virkninger.

Værktøjet er ikke en meget stærk anabolsk, sammenlignet med andre lægemidler på markedet. Men dens blide handling garanterer et langsomt, men meget pålideligt resultat. Winstrol er produceret til injektion og i tabletter. Ved at analysere sammensætningen af lægemidlet kan vi roligt sige, at det er afledt af testosteron.

Winstrol injektion

Steroider er værdsat for deres høje anabolske indeks og lave androgene værdier. Det er Vinces egenskaber. Dette hjælper med at reducere risikoen for en bivirkning. Den injicerbare form af lægemidlet er ikke genstand for aromatisering.

Dette er hovedårsagerne til, at atleter vælger Winstrol Depot (injicerbar) til muskelopbygning. Ofte bruges stoffet til vægttab, da det er i stand til at drive fedtdepoter væk og fremme udtørring.

Anvendelsesregler

Producentens instruktioner anbefaler brugen af ​​produktet til personer, hvis kropsvægt er tæt på normal. Før du tager eller injicerer Winstrol, bør du kende de generelle regler for standardbrug af lægemidlet:

 • du skal injicere i biceps med 50 mg af en opløsning;
 • op til 25 mg af lægemidlet bør tages om dagen, hvis det frigives i tabletter;
 • i begyndelsen af ​​kurset skal du tage minimumsdosis, det vil sige 10 mg, og først efter 5-7 dage øge den til 25 mg;
 • i slutningen af ​​forløbet bør dosis også reduceres.

Hvis du holder dig til dette kursus, er der ikke behov for terapi efter at have taget det. Det anbefales at kombinere modtagelse af Winstrol og sportsernæring, dette vil bidrage til at øge lindring.

Meget bedre at gøre Winstrol injektioner

Atleter diskuterer ofte, hvilket injektionssted der er bedst. Mange forskellige variationer kan høres. Men vi anbefaler ikke at prøve disse muligheder selv. For at undgå helbredsproblemer skal du afstå fra at eksperimentere.

Hvis injektionen gives til intramuskulær brug, giver det mening, at den skal sprøjtes ind i musklen. Den bedste muskel er gluteus maximus. Hvis du sætter injektionen nøjagtigt der, vil sandsynligheden for bylder og andre ubehagelige øjeblikke falde til nul.

Mange atleter oplever, at de bedste resultater opnås ved at sprøjte ind i den muskel, de ønsker at pumpe. Men sådan er det ikke. Effekten vil være den samme, men du kan måske ikke lide den lokale reaktion.

Winstrol steroidprofil

Lægemidlets egenskaber:

 • ingen aromatisering;
 • toksicitet af lægemidlet fra at tage det i pilleform;
 • frigivelsesformer: injektion og tabletter;
 • handlingsperioden er omkring 8 timer;
 • resultatet er synligt: tabletter 21 dage efter indtagelse, injektion i 50 dage;
 • 320% anabolsk testosteron effekt;
 • androgen 30%.

Fordele ved lægemidlet

I bodybuilding er dette middel ret populært. Dette skyldes, at det ikke har nogen effekt på vægten med en mærkbar effekt på lindring. Men disse er ikke de eneste fordele ved stoffet.

Ændringer lettet af midlet:

 • lettelsen stiger. På trods af at Stanozolol ikke hjælper med at øge mængden af ​​muskelfibre, er det i stand til at skabe den lettelse, som alle sikkerhedsofficerer drømmer om. Årerne på
  kroppen får et smukt mønster, fedtdepoter reduceres;
 • overskydende væske fjernes fra kroppen. Derfor bruges dette værktøj ofte under AAS-kurser og efter dem. Med dens hjælp elimineres hydreringen af ​​kroppens celler;
 • efter at have taget stoffet øges appetitten;
 • globulin reduceres betydeligt, så effektiviteten af ​​at bruge et anabolsk eller androgen steroid øges automatisk. Da kønshormoner ikke er relaterede;
 • antiprogestogene og antiøstrogene virkninger på kroppen efter administration (bedømt efter anmeldelser fra atleter);
 • øger udholdenhed, styrke og derfor atletisk præstation.

Da Winstrol har et ret lavt niveau af androgen aktivitet, kan det også tages af kvinder, der dyrker styrkesport. I denne henseende er det en af ​​de sikreste steroider. Det omdannes jo ikke til østrogen på grund af den manglende aromatisering. Derfor, efter at have taget det, forekommer uønskede manifestationer som ødem eller gynækomasti ikke.

Bivirkninger

Faktisk er bivirkninger efter brug af produktet meget sjældne. Hvis den korrekte dosis overholdes, udføres kurset under hensyntagen til anbefalingerne fra specialister, så de kan slet ikke være det. Men der er også undtagelser. Nogle gange kan følgende manifestationer observeres:

 • forhøjet blodtryk. Det elimineres ved at tage antihypertensiva;
 • en stigning i kolesterol. For at undgå dette, anbefales det at bruge det i kombination med Winstrol Omega – 3;
 • smerte af injektionen, for formen af injektionen;
 • levertoksicitet, når du tager piller;
 • migræne;
 • muskelspasme;
 • myokardiehypertrofi. For at undgå, skal du nøje overholde doseringen.

Hvordan man tager det til kvinder

Winstrol (Stenazol) indtag for kvinder og mænd er væsentligt forskelligt. Først og fremmest doseringen. Hvis vi taler om lægemidlets tabletform, bør en ung og sund pige tage 4 mg om dagen.

Om nødvendigt kan dosis øges til 6, optagelseskurset betragtes som halvanden måned. Det er normalt for en kvinde at tolerere modtagelsen af dette middel. Men når du bruger stoffet i form af injektioner, er det nødvendigt at være på vagt over for en stigning i niveauet af androgener i kroppen.

Derfor, i tilfælde af at bruge en sådan doseringsform, injicer et halvt hætteglas af lægemidlet ad gangen. Det er bedre at lave injektioner med en lang pause. 25 mg efter 4 dage er en sikker dosis til kvinder.

 • Hvis modtagelsen udføres for at forbedre indikatorerne for lindring eller udholdenhed, er det bedre at vælge et andet middel. Da Stanozolol ikke vil tillade at kontrollere konstante hormonniveauer.

Udtalelser om Winstrol

Normalt, når det kommer til dette værktøj, reagerer atleter ganske positivt. Folk, der har taget mere end én cyklus med dette middel, hævder, at virkningen af lægemidlet er som lovet af producenten.

Den eneste ulempe er ubehaget under injektionerne. Hvis du kombinerer indtaget af Winstrol med systematisk og kompetent træning, rationel ernæring, er det sagtens muligt at opnå en stigning i tegning og en gevinst i muskelmasse på op til 10 kg.

Ved at tage Winstrol vil før- og efterbillederne være væsentligt forskellige. Det vigtigste er at følge instruktionerne for optagelse korrekt, overholde de anbefalede doser.

Hvis vi analyserer statistikken, kan vi konkludere, at kun en femtedel af de atleter, der brugte stoffet, ikke var tilfredse med det. De tilskriver det ubehaget under injektionen, prisen på produktet og bivirkningerne. Resten bemærker det positive efter at have taget det.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€50

Pakke

Forstærker fra 10 x 1 ml (50 mg / ml)