NEBIDO

DKK549.52

Varenummer (SKU): 2213 Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse af lægemidlet

Det er nemt at få din muskelopbyggende testosterondosis med Nebido. Du kan købe det på apoteket og bestille det i netbutikken. Lægemidlet sælges i 4 mg hætteglas, det skal injiceres intramuskulært. Et hætteglas i en pakke. Dens struktur er identisk med testosteron, med undtagelse af processen med udskillelse af muskelvæv i blodet. Lavet i Tyskland.

Effekt af ansøgningen

Testosteron nebido har fuld effekt på kroppen. Ikke alene vil det være gavnligt for dem, der svinger hårdt, det vil også give dig mulighed for at føle maskulin styrke og styrke, lagre energi, indtage en optimistisk attitude og få mere selvtillid til dine evner. Indholdet af disse hætteglas kan bevæge kroppen og slippe af med søvnighed. En dosis Nebido svarer til 1000 mg testosteronundecanoat.

Funktioner ved anvendelsen af Nebido fra Danmark:

  • Injicer et hætteglas hvert kvartal (3 måneder);
  • Brug under lægeligt tilsyn;
  • Forbudt at bruge af kvinder.

Testosteron undecanoat nebido er et langtidsvirkende lægemiddel. I sig selv påvirker det ikke væksten af muskelmasse, men det giver dig mulighed for at skabe et gunstigt træningsmiljø. Hvis der er træthed, sløvhed, tilsyneladende uberettiget fald i interessen for sport, et nedtrykt humør opstår, hverdagsting begynder at irritere eller give op – måske er det hele et spørgsmål om hormoner.

Det hormonale stof testosteron Nebido vil give dig mulighed for at løse disse situationer og vil give dig styrke! Du vil føle dig tryg og godt tilpas. Derudover vil lægemidlet reducere mængden af fedtvæv og stoppe ødelæggelsen af knoglen. Aktiverer kroppens vitalitet. Injektioner kan hjælpe dig med at glemme ledsygdomme (eller reducere smerte) og vil også hjælpe med at bevare bindevæv og beskytte dem mod tunge belastninger under træning og konkurrence.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€74

Pakke

Boks / 4ml