Mesterolone (Proviron) 50 mg

DKK868.84

Varenummer (SKU): 2179 Kategori:

Beskrivelse

Mesterolone (Proviron) 50 mg

Beskrivelse af lægemidlet

Proviron er et steroid, der vil hjælpe dig med at opnå din muskelopbygning ideel hurtigere. Det har ingen anabolsk effekt. Tilgængelig i pilleform, det er praktisk til oral administration. Den aktive ingrediens er mesterolone, som også er det uofficielle navn på dette lægemiddel.

Anbefalinger til brug

Proviron kan købes ikke kun til behandling af mandlige sygdomme (for eksempel infertilitet), men kan også bruges af atleter. Til kliniske formål bruges dette lægemiddel ofte og ordineres kun til seksuelt modne mænd. Børn er forbudt at tage det, kvinder kan ordineres af en læge, og det er vigtigt at observere doseringen.

Proviron i Rusland er ikke særlig populær blandt vægtløftere sammenlignet med andre testosteronholdige lægemidler. Det bør heller ikke bruges til at forbedre den generelle kondition. Når du tager lægemidlet, er det nødvendigt at overvåge prostatakirtlens tilstand for at undgå forekomsten af ​​kræft.

Kontraindikationer

Den vigtigste kontraindikation til brug er individuel intolerance over for komponenterne og overfølsomhed over for ingredienserne, kræftsvulster. Før du starter kurset, skal du konsultere en læge.

Anbefalinger til brug

Hvordan tager man Proviron 50 mg? Som regel bruges stoffet i kombination med andre lægemidler, i blandede kurser begynder de at bruge det fra den anden uge. Det bruges som et antiøstrogen, det vil sige, at det forhindrer omdannelsen af ​​testosteron til kvindelige kønshormoner. Du bør begynde at tage stoffet med 50 mg parallelt med aromatasehæmmere.

Virkningen af ​​lægemidlet

Hvad er effekten af ​​Proviron-tabletter?

  • De forbedrer musklerne, giver dem fasthed.
  • Boost power.
  • Øg dit sædtal.
  • Kompenserer for utilstrækkelig sekretion af mandlige kønshormoner.

Dette stof påvirker ikke sin egen hormonproduktion, hvilket gør det populært blandt atleter. Det kompenserer for manglen på testosteron og eliminerer samtidig problemerne og ulemperne forbundet med det. For professionelle bodybuildere viser dette værktøj sig at være effektivt til at bevare formen, det bruges ofte til lange kurser, da for at bevare resultatet er det nok at tage Proviron-formen. 25mg 20 Sherring Tyskland i små doser – op til 50mg pr. dag. Når det kombineres med en diæt, kan du hurtigt tabe fedt og opbygge muskler.

Det er nemt at få stoffet – du kan bestille Proviron i vores netbutik. På siden efterlader du en anmodning og modtager dit køb på vores partners apotek. Denne arbejdsgang giver os mulighed for at holde al medicin på lager og tilbyde dem lovligt. Prisen på lægemidlet i netbutikken er gyldig og svarer til den pris, der vil blive meddelt dig på apoteket. Udleveres fra et receptpligtigt apotek.

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€117

Pakke

50 tabletter (50 mg / form)