Ultima-Bold

DKK289.61

Varenummer (SKU): 2181 Kategori:

Beskrivelse

Ultima-fed

Boldenone (Equipoise) er et potent anabolsk steroid med det aktive kemikalie boldenone undecylenate, først syntetiseret i 1950’erne, blev udviklet udelukkende til veterinære behov (fra køer til hunde). Dette har dog ikke forhindret atleter fra hele verden i at bruge dette lægemiddel i bodybuilding og andre sportsgrene med succes, takket være dets gavnlige effekt på stofskiftet, stimulerende proteinsyntese og øge antallet af røde blodlegemer.

På det sorte marked er boldenone undecylenate kendt under følgende mærker:

 • Ligevægt
 • Boldabol
 • Fed bold
 • Fremhævet
 • Ganabol
 • Lykkelig

Lægemidlets steroidprofil:

 • Androgen indeks: 50
 • Anabolsk indeks: 100
 • Østrogen aktivitet: lav
 • Progestogen aktivitet: meget lav
 • Halveringstid: 2 uger
 • Levertoksicitet: ingen.
 • Forberedelsesform: injektion
 • Tilbageholdelsestiden for lægemidlet: 4-5 måneder

De vigtigste virkninger af lægemidlet:

 • Hjælper med at få masse (i kombination med andre steroider), accelererer proteinsyntesen
 • Det stimulerer appetitten
 • Tør musklerne, gør dem lindring
 • Øger vaskulariteten
 • Forbedrer udholdenhedsydelsen (som et resultat af accelererende ilttransport til musklerne)

Historien om opdagelsen af ​​Boldenone og farmaceutiske virksomheder

Tilbage i 1949 patenterede det schweiziske medicinalfirma Ciba boldenone det som et syntetisk anabolsk steroid. I begyndelsen af ​​1950’erne og 1960’erne gennemførte virksomheden aktivt videnskabelige eksperimenter på udkig efter boldenone-estere, og i slutningen af ​​1960’erne, begyndelsen af ​​1970’erne, lykkedes det endelig at skabe en langtidsvirkende ester af boldenone undecylenate, som begyndte at blive solgt under mærkenavnet Parenabol (betyder – lægemiddelinjektion), som er blevet brugt medicinsk til muskelhypertrofi og beskyttelse af knogler mod ødelæggelse ved osteoporose.

I slutningen af ​​70’erne forsvandt boldenone definitivt fra det farmakologiske marked og dukkede et par år senere op, allerede på veterinærmarkedet (hovedsageligt brugt til at øge muskelmassen hos heste), med mærket Equipoise takket være det amerikanske biofarmaceutiske firma Squibb, som solgte dette lægemiddel indtil udgangen af ​​1985.

I 1985 køber det belgiske kemifirma Solvay boldenone fra Squibb og sælger det på dets vegne indtil 1995, som senere overtages af et andet amerikansk medicinalfirma, Wyeth (senere omdannet til veterinærfirmaet Fort Dodge Animal Health), som stadig sælger ligevægt til Amerika og andre lande i verden.

I øjeblikket er der dukket mange generika (lægemidler med aktive ingredienser, der er identiske med de patenterede) af boldenone undecylenate på markedet, hvilket betyder, at alle patenter for lægemidlet allerede er udløbet.

Boldenona undesilenate

Boldenone og dyr

Som du allerede har forstået, er der et par handelsnavne for dette lægemiddel, som alle er forenet af den aktive ingrediens boldenone undecylenate. Så, som vi sagde ovenfor, blev boldenone tidligere udelukkende brugt i dyrehold (for at øge appetitten og øge vægten af dyr):

 • Equipoise (USA) – til heste
 • Ganabol (Colombia) – til køer og andre hornede kæledyr
 • Venobol (Tyskland) – til kyllinger

Ganabol (veterinær boldenone)

På trods af dette bruger atleter, især vesterlændinge, i vid udstrækning boldenone i deres fysiske træning, fordi dette stof har en stærk anabolsk effekt, moderat androgen og veltolereret af kroppen.

Forbindelsen mellem boldenone og andre anabolske steroider

Det er ingen hemmelighed, at mange anabolske steroider i deres kemiske struktur og virkning på den menneskelige krop er meget ens. Lad os sammenligne de populære anabolske steroider (methandrostenolone, testosteron og nandrolon) med boldenone mere detaljeret.

Boldenone og metan

Engang troede mange fejlagtigt (selv farmakologiske specialister!), at boldenone undecylenate (herefter benævnt boldenone) er en injicerbar analog af det populære steroid – methandrostenolone, på grund af deres lighed i kemisk struktur.

Hvis vi fjerner methylgruppen i syttende position fra Dianabol og etherkæden i samme position i boldenone, så vil disse lægemidler i begge tilfælde have identiske kemiske formler, det har været dette faktum i lang tid, der har vildledt mange mennesker .

Dette er tilfældet, men methylgruppen i den syttende position har en stærk effekt på lægemidlets endelige egenskaber og ændrer dets rumlige struktur af molekylet. Efter at methandrostenolonet er gået igennem leveren 2-3 gange! methylgruppen i syttende position spaltes og “methan” omdannes til 17-methyl-estradiol og boldenone molekylet, med samme cyklus, omdannes til svagere østradiol, hele processen med spaltning og transformation foregår under påvirkning af * aromatase.

* Aromatase er et binyreenzym, der omdanner androgener (mandlige kønshormoner) til østrogen.

Derfor vil forskellene være som følger:

Graden af ​​aromatisering (omdannelsen af ​​testosteron til østradiol, i et stof med østrogene egenskaber) af boldenone er meget lavere end for “methan”
I modsætning til boldenone er methandrostenolone ikke i stand til at aktivere androgenreceptorfilen (på grund af methylgruppen)

Methandrostenolone 100 tabletter (anabolske steroider)

Som du kan se, er det ikke så meget de samme stoffer, eller rettere sagt, de er helt forskellige, og de har kun én ting til fælles: at stimulere appetitten, hvorfor begge stoffer er så populære i masseforøgelsesperioden.

Boldenone og testosteron

Boldenone undecylenate molekylet har også en lignende struktur som testosteron molekylet, den eneste forskel er i tilstedeværelsen af ​​en ekstra dobbeltbinding (ring A), på grund af hvilken boldenone betragtes som et universelt lægemiddel, fordi det ikke er underlagt handlingen af enzymet 5-alfa-reduktase, og dette er det humane enzym, der er ansvarlig for omdannelsen af ​​testosteron til dihydrotestosteron (DHT).

5-alfa-reduktase er et humant enzym involveret i steroidogenese, dvs. den biologiske proces, hvor steroider dannes ud fra kolesterol og deres videre transformation til andre steroider.

Det vil sige, at det viser sig, at 5-alfa-reduktase radikalt ændrer det oprindelige stofs egenskaber, men som du læser ovenfor, har det ingen effekt på boldenone, hvorfor dette stof anses for universelt, uanset hvem der tager det.

Den kemiske formel af testosteron

Følgende generelle links opstår mellem boldenone og testosteron:

 • Begge stoffer stimulerer perfekt androgenreceptoren og har den ikke-genomisk aktivitet (en stigning i antallet af kerner i eksisterende muskelfibre).

Men selv ved høje doser påvirker boldenone, i modsætning til testosteron, ikke produktionen af ​​IGF-1 (insulinlignende vækstfaktor) af muskelfibre.

Boldenone og nandrolon

I deres virkning på den menneskelige krop har begge lægemidler den største lighed (på trods af molekylære forskelle), hovedsageligt i tidspunktet for aktivering af androgenreceptoren og i tendensen til aromatisering.

Aromatisering i nandrolon, det vil sige omdannelse til østradiol, sker uden deltagelse af enzymet aromatase

De identiske egenskaber af begge lægemidler, gengivet til mennesker, har vildledt mange eksperter, ifølge hvilke nandrolon og boldenone er to udskiftelige lægemidler. Det er dog ikke helt rigtigt, for det første, fordi nandrolon omdannes under påvirkning af enzymet 5-alfa-reduktase til dihydrotestosteron, som på mange måder er underlegen i forhold til testosteron med hensyn til androgenreceptoraktivitet i vævet. muskel, mens 5-alfa-reduktase i boldenone ikke har nogen effekt, hvorfor boldenone med rette kan betragtes som et kraftigt nandrolon-steroid.

 

Nandrolon fra Balkan Pharmaceuticals

Og, selvfølgelig, glem ikke, at nandrolon, i modsætning til boldenone, generelt er blottet for ikke-genomisk aktivitet. Men på den anden side er det første lægemiddel mere vellykket med hensyn til vægtøgning, primært på grund af den aktive evne til at stimulere progesteronreceptorer (progestinaktivitet). Det er derfor, boldenone bruges ofte sammen med methandriol dipropionat, som gør det muligt at indhente nandrolon med hensyn til masseforøgelse.

Ganske ofte ændrer atleter, der bruger nandrolon i deres træning, det i anden halvdel af forløbet til boldenone undecylenate, som er skånsomt for kroppen, ikke så meget ved at undertrykke produktionen af endogent testosteron, det er testosteron, som produceres af kroppen uafhængigt af kolesterol.

Funktioner af applikationen og andre egenskaber ved boldenone

Når du tager på i vægt

Idrætsudøvere bruger boldenone ganske vellykket i “masseforøgelse”-perioden, altså når det er vigtigt at øge muskelmassen uden at tænke på kvaliteten. Men ved første øjekast kan det se ud til, at brugen af ​​dette lægemiddel til vægtøgning ikke er helt rimeligt, fordi det ikke er genstand for aromatisering og ikke udviser progestinaktivitet. Det er derfor, når boldenone tages med det formål at få masse, kombineres det med “langtidsvirkende” testosteron såsom enanthate eller cypionate.

Ved brug af boldenone (ligevægt) øges appetitten, hvilket selvfølgelig har en positiv effekt på vægtøgningen, men da mange har erfarne “kemikere” kendt fra deres praksis, for at opnå et godt resultat, skal boldenone kombineres med lægemidler i hvor koncentrationen af ​​det aktive stof er 200 mg/ml.

Boldenone til vægtøgning

Muskeltørhed

Mange farmakologiske eksperter anbefaler at bruge boldenone, når du tørrer musklerne, fordi det gør det godt.

Det næsten totale fravær af aromatisering og gestagen aktivitet forhindrer overskydende vand i at samle sig i kroppen.

Husk dog den øgede appetit over boldenone, når du bruger det til tørring.

Boldenone til tørring af muskelmasse

Effekt af boldenon på modstand

Boldenone påvirker antallet af røde blodlegemer (erythrocytter) – der er flere af dem, på grund af stimulering af et af nyrehormonerne – erythropoietin, som stiger på grund af en stigning i metabolitterne 5b.

Denne egenskab ved boldenone, som en stigning i antallet af røde blodlegemer, bruges med succes af atleter fra forskellige sportsgrene, især aerob orientering, hvor udholdenhed spiller en afgørende rolle. For bodybuildere vil denne egenskab ved boldenone også være nyttig, fordi med væksten af muskelmasse øges også kapillærnetværket i musklerne, og vi må selvfølgelig ikke glemme åredigheden, som vil være på niveau ved brug dette stof, og dette er ikke en irrelevant faktor for bodybuildere, der præsterer i konkurrencer.

Boldenone til udvikling af resistens

Hvor hurtigt virker boldenone?

På grund af den tunge og lange æterkæde påvirker boldenone ikke umiddelbart (langsomt) kroppen og forbliver i blodet i omkring 3-4 uger. En anden ulempe ved boldenone er, at 1/3 af stoffet ikke virker – “ballast”.

De åbenlyse ulemper ved boldenone undecylenate fik farmakologiske laboratorier til at syntetisere stofferne boldenoneacetat og boldenonepropionat, som udmærker sig ved en længere virkningsperiode og hurtig inklusion i arbejdet. Derudover er begge stoffer (boldenonacetat og propionat) ikke uden ulemper, som mange atleter bemærker, de er meget smertefulde, og er ikke meget brugt i bodybuilding, hvilket ikke kan siges om andre sportsgrene, hvor udholdenhed er den dominerende faktor. (atletik, skiløb, cykling og så videre).

Hvilke doser af boldenone skal bruges?

Den optimale dosis er i intervallet 300-800mg om ugen, og for at de lave doser af boldenone (300mg) skal være effektive, giver det mening at kombinere dem med andre anabolske steroider. En arbejdsdosis for en atlet er omkring 600-800 mg om ugen.

Den lange halveringstid af boldenone (den tid, hvor halvdelen af ​​lægemidlet fjernes fra kroppen efter den første injektion, dvs. koncentrationen af ​​æter i blodet er reduceret med 2 gange) giver dig mulighed for at lave injektioner ikke mere end en gang om ugen. Farmakologiske specialister anbefaler dog at øge dosis med 1,5-2 gange i de første 2 uger på grund af den langsomme aktivering af dette lægemiddel.

Du bør ikke injicere boldenone mere end en gang om ugen, udover risikoen for øgede bivirkninger på kroppen, kan du hurtigt opnå en kumulativ effekt (forstærket virkning).

Boldenone uhæmmet

For kvinder

For at undgå piger med uoprettelige bivirkninger i form af virilisering (først og fremmest mandlignende hårvækst og uddybning af stemmen) efter brug af boldenone, anbefaler vi stærkt at reducere dosis til 75-100 mg om ugen og varigheden af forløb bør ikke overstige 4-5 uger.

Hvilke steroider kan boldenone kombineres (bruges) med?

For at øge muskelmassen kombineres boldenone med injektioner af Sustanon eller testosteron enanthate. Du kan også tilføje oxymetholone til denne pakke.

For en mere udtalt “masseforøgelse”-effekt kan boldenone også bruges sammen med methandrioldipropionat, mens på grund af methandriols korte halveringstid på 2-3 dage, bør dets injektioner administreres med intervaller: 2 ml -1 hver 2. dag eller 3. ml – 1 gang på 3 dage. Derudover kan testosteron også tilsættes til boldenone-methandriol-kombinationen for at fremskynde vægtøgning.

Til udtørring af muskler bruges boldenone normalt sammen med trenbolon eller stanozolol, nogle kombinerer alle tre lægemidler sammen, hvilket også er acceptabelt i princippet.

Mere erfarne atleter kan prøve kombinationen boldenone + testosteronpropionat for at forbedre muskelkvalitet og lindring.

Boldenone (ligevægt) arbejdskurser og doseringer

Varigheden af ​​arbejdsforløbet for mænd er fra 8 til 10 uger, med den optimale dosering af boldenone fra 400 til 800 mg om ugen (1 gang), alt hvad der er lt; 400 mg er ineffektivt, og alt hvad der er > 800 mg fører ikke til det bedste resultat. tværtimod øger det risikoen for bivirkninger.

Boldenone arbejdskurser

For at få muskelmasse er ligevægten perfekt kombineret med trenbolon og testosteron (i dette tilfælde reducerer vi forløbet til 6 uger, for at undgå at undertrykke produktionen af vores testosteron og være sikker på at tage antiøstrogener)

For lindring og tørhed af musklerne er boldenone godt kombineret med Anavar og Winstrol

Og, selvfølgelig, glem ikke, at ikke kun styrketræning forbundet med brugen af anabolske steroider er involveret i den forbedrede proces med muskelvækst, men også elementær ernæring (til tørring, for masse), som også er en stærk anabolsk faktor i øge muskelmasse og styrke…

Steroidkursus til bulking (boldenone + testosteron enanthate)

Vi præsenterer dig for et af de mest populære, gennemprøvede og effektive begynderkurser i “kemi”, hvor du skal købe følgende på det “sorte marked”:

 • Giv 200 eller 250 mg/ml
 • Testosteron enanthate 250 mg / ml
 • Tamoxifen 10 mg tabletter
 • Anastrozol (1 mg/form) eller Letrozol (2,5 mg/form)

Takket være inklusion af boldenone i kurset reducerer vi doseringen af ​​testosteron enanthate til minimumsværdier uden at det berører den anabolske effekt, desuden gør denne kombination det muligt at reducere den interne omdannelse af anabolske steroider til østrogener og den androgene aktivitet af kurset. .

Tamoxifen, anastrozol, reducerer niveauet af aromatisering af anabolske steroider og hjælper dermed med at minimere bivirkningerne forårsaget af høje niveauer af østrogen i blodet.

Omtrentlig vægtkursus for ekspert “kemiske atleter”:

 • Uge 1 – 8: Equipoise 800 mg/uge (til at begynde med reduceres til 400-600 mg)
 • Uge 1 – 8: Testosteron Enanthate 500mg/uge
 • Uge 1-10: Anastrozol eller letrozol som bestemt ved østradiol-testen
 • Uge 11-13: Tamoxifen 20 mg pr. dag
 • Uge 14: Tamoxifen 10 mg pr. dag

Ligevægt har lav aromatisering, så testosteron-indsprøjtninger er forholdsmæssigt mindre tilbøjelige, for eksempel, hvis boldenone er sat til 400/600, er testosteron tilsvarende 600/800.

Steroidkursus til muskelaflastning og tørhed (boldenone + testosteronpropionat + winstrol)

For at gennemføre dette kursus har vi brug for følgende farmakologiske lægemidler:

 • Boldenone 200 mg/ml
 • Testosteronpropionat 100mg/ml
 • Winstrol 50mg/ml (eller tabletter)
 • Anastrozol (1 mg/form) eller Letrozol (2,5 mg/form)
 • Tamoxifen – 20 mg tabletter

Inkludering i Winstrol-kurset vil give dig et magert muskelsæt af høj kvalitet, og det vil se sådan ud:

 • Uge 1 – 8: Ligevægt 800mg / pr. uge
 • Uge 1 – 8: Testosteronpropionat 100 mg/ml hver anden dag
 • Uge 6-10: Winstrol 50 mg / dagligt (eller 10-20 mg dagligt, i tabletter)
 • Uge 1-10: Anastrozol eller letrozol som bestemt ved østradiol-testen
 • Uge 11-13: Efterbehandling med tamoxifen

Boldenone kursus for muskelaflastning

Doseringen af ​​testosteron og boldenone kan reduceres, og nogle gange bør den reduceres, hvis du begynder at få helbredsproblemer.

Husk altid, jo højere dosisværdien er, jo større er chancen for bivirkninger på kroppen.

Bivirkninger af boldenone (ligevægt)

Boldenone har ingen signifikant effekt på produktionen af ​​sit eget testosteron på grund af resistens over for 5-alfa-reduktase-enzymet, såvel som manglende evne til at omdanne til et kraftfuldt androgen – dihydrotestosteron, derfor som sådanne bivirkninger (prostatahypertrofi, acne, skaldethed, vækst af krops- og ansigtsbehåring osv.) på grund af androgen aktivitet, er balancen åbenbart ikke overholdt ved korrekt brug (gælder kun mænd).

Desuden bemærker vi, at boldenones fil med lav østrogen aktivitet (2 gange lavere end testosterons!), tillader atleter at bruge i deres træning uden brug af antiøstrogener, der beskytter atleten mod gynækomasti, ødem og hypertension på samme tid. tid, afbalanceret i atletens krop, fungerer det som en aromatasehæmmer, og hæmmer derved omdannelsen af ​​testosteron til østrogen, så sørg for at overvåge niveauet af østradiol (så det ikke glider til nul).

Acne igangværende anabolske steroider

På grund af en stigning i niveauet af erytrocytter kan blodets rheologiske egenskaber forringes, det vil sige, at hæmatokriten (volumen af ​​røde blodlegemer, som afspejler forholdet mellem erytrocytter og plasma) vil få det til at stige, så det er vigtigt at kontrollere hæmatokriten på boldenonforløbet, i tilfælde af afvigelse fra normen, konsulter en læge, som regel er nyre- eller pentoxifyllin ordineret, hvilket vil forhindre aggregering (adhæsion) af erytrocytter, det vil ikke tillade skabelsen af ​​”søjler af mønter” og deres tredimensionelle konglomerater i fuldblod, og dermed forbedre blodets rheologi.

Nogle atleter rapporterer, når de bruger boldenone, akne på arme, skuldre, bryst og ryg, som ganske let elimineres ved at påføre specielle hygiejniske lotioner og bruge antimikrobielle sæber.

For kvinder er ligevægt et af de sikreste anabolske steroider, hovedsageligt på grund af dets lave androgene aktivitet (risikoen for viriliseringsfænomener vil være minimal).

Glem selvfølgelig ikke lipidprofilen: Brug af anabolske steroider øger dit dårlige kolesterolniveau (LDL), så sørg for at du bruger omega-3 fedtsyretilskud på en “kemi” selvfølgelig, og bliv testet for hormoner.

Udtalelser om boldenone

Hvis vi analyserer anmeldelserne om brugen af boldenone, bliver det klart, at dette lægemiddel har vist sig at være meget effektivt, både separat, når det tages, og i kombination med andre anabolske steroider.

Atleter bemærker, at hvis du tager boldenone i de anbefalede doser, er der praktisk talt ingen bivirkninger (undtagen acne), men den anabolske effekt er ret mærkbar (afhængig af kombinationen af forløbet, øges muskelmassen/muskelaflastningen/udholdenheden gradvist).

Mange trænere anbefaler at bruge Equipoise som det første anabolske steroid, primært på grund af dets udtalte anabolske effekt på kroppen og lave androgene effekt.

Blandt de negative aspekter ved boldenone er en ret høj pris, som forhindrer mange atleter i at bruge det i deres træning.

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€39

Pakke

1 hætteglas (10 ml), 250 mg / ml