Boldzone

DKK408.43

Varenummer (SKU): 2190 Kategori:

Beskrivelse

Boldzone

I dag foretrækker professionelle atleter i stigende grad at bruge boldenone for at få muskelmasse. Dette injicerbare lægemiddel er et mildt steroid og er en modificeret form for testosteron. Det blev oprindeligt brugt i veterinærmedicin, men er blevet populært i bodybuilding og andre sportsgrene i de senere år.

Atleter taler om boldenone som et yderst effektivt lægemiddel. Selvom det har en relativt langsom effekt på kroppen sammenlignet med andre steroider, hjælper det med at få kvalitets muskelmasse.

Handlingens karakteristika

Opbygningen af ​​muskelmasse med boldenone opnås gennem en kraftig stigning i appetit. Samtidig er stoffet praktisk talt blottet for bivirkninger, det kan bruges af både mandlige og kvindelige atleter. At tage boldenone giver:

  • Sikkert sæt af muskelmasse;
  • Styrk udholdenhed;
  • Vækst af styrke.

At tage dette lægemiddel er især nyttigt for dem, der har brug for at indtage et stort antal kalorier, men det er af en eller anden grund svært at gøre det. Det anbefales også, mens du tager chokcyklusser af appetitundertrykkende steroider for at sikre ønsket fremskridt i muskelmasse.

En vigtig fordel ved lægemidlet er et lavt niveau af aromatisering og minimal undertrykkelse af produktionen af ​​sit eget testosteron. Atleter, der tager boldenone i den anbefalede dosis, er muligvis ikke bange for gynækomasti, oppustethed og andre ubehagelige virkninger forbundet med høje østrogenniveauer.

Boldenone fungerer godt sammen med næsten alle andre anabolske steroider. Derfor kan den bruges både til at øge muskelmassen og under tørring.

Hvordan tager man stoffet korrekt?

Boldenone er ikke beregnet til hurtige resultater, det tages over et forløb på 10-12 uger eller længere. Man skal også huske på, at det aktive stof har en relativt lang halveringstid – mindst 9-10 dage. Derfor er den bedste mulighed at injicere stoffet en gang om ugen.

Sjældne bivirkninger ved at tage boldenone omfatter:

  • Acne;
  • skaldethed;
  • Hypertrofi af prostata.

Oftest opstår disse bivirkninger, når den anbefalede dosis overskrides.

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€55

Pakke

hætteglas fra 10 ml (250 mg / ml)