T3

DKK163.37

Varenummer (SKU): 2200 Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse

Liothyronin (Thyroid Liothyronine T3) er et af de vigtigste skjoldbruskkirtelhormoner, som har en ret kraftig fedtforbrændingseffekt på kroppen på grund af dets evne til at accelerere det basale stofskifte. Det bruges aktivt til at skære cyklusser for at opnå muskelmasse af høj kvalitet.

Når det bruges korrekt, forårsager Liothyronin skjoldbruskkirtlen ikke bivirkninger og kan bruges hos både mænd og kvinder. Produceret af en af ​​de berømte medicinalvirksomheder “” UNIPHARMA “”, som har fået et godt ry på markedet. Du kan til enhver tid bestille stoffet på vores hjemmeside.

Lyothyronin UNIPHARMA er meget effektiv i enhver sport, hvor det er vigtigt at opbygge muskelmasse uden at samle fedt og vand. Hovedapplikationen er i kombinerede cyklusser. Dette lægemiddel fungerer lige så godt med de fleste steroider, peptider og fedtforbrændere. Den optimale dosering bør altid vælges individuelt, baseret på atletens køn, alder og erfaring.

Den gennemsnitlige daglige dosis af Liothyronin bør ikke overstige 25-50 mg. Hormonet skal tages i en eller flere doser, primært om morgenen og om eftermiddagen. Den gennemsnitlige varighed af optagelse til et kursus er 2 til 6 uger. Det er bedst at kombinere stoffet med testosteronpropionat, clenbuterol eller oxandrolon. Før du starter udnævnelsen, er det meget vigtigt at gennemgå en fuld lægeundersøgelse for at udelukke tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer.

Doser fra T3:

Der er to tilgange til dosering af T3:

I det første tilfælde er målet at opnå et konstant niveau af fedtforbrænding eller at hjælpe med at opretholde en kropssammensætning tæt på det personlige ideal. Dog kan dosis af T3 være meget lav, helst 12,5 mcg pr. dag, men i nogle tilfælde op til 25 mcg pr. dag. Ved en lav dosis viser en skjoldbruskkirtelfunktionstest generelt ingen suppression, selv ved længere tids brug. En moderat funktionsnedsættelse ses nogle gange ved høje doser, men resultatet er meget bedre, end når T3 ikke tages, og den hæmmede funktion genoprettes hurtigt, efter at brugen af T3 er stoppet.

I den anden tilgang er målet at opnå en ret betydelig stigning i fedtforbrændingen ved bevidst at undertrykke skjoldbruskkirtelfunktionen. Den mest foretrukne dosis er omkring 50 mcg pr. dag, men i nogle tilfælde kan den øges til 75 mcg pr. dag. Det er tilrådeligt ikke at tage sådanne doser konstant, men kun i en begrænset periode, for eksempel 8-12 uger, selvom der ikke er nogen specifik tidsramme.

 

Ved at dividere T3-dosis

Da T3 har en kort halveringstid, er delt dosering at foretrække frem for en enkelt dosis, medmindre den samlede daglige dosis er ubetydelig. For eksempel er det bedre at tage en dosis på 12,5 mcg om dagen en gang om morgenen, og en daglig dosis på 50 mcg om dagen er bedre at opdele den i tre eller fire portioner i stedet for alle på én gang.

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€22

Pakke

30 tabletter / 25 mcg