CLOMID

DKK200.50

Varenummer (SKU): 2201 Kategori:

Beskrivelse

Det foreslås at købe clomiphenecitrat som et middel til en selektiv virkning på østrogenreceptorer. Hvad angår østrogenreceptorer, som findes i hypofysen og æggestokkene, har et lægemiddel fra triphenylethylengruppen en blokerende virkning.

Som et resultat hæmmes den negative feedback-mekanisme mellem østrogen og hypothalamus. En endnu vigtigere proces finder sted undervejs: Clomiphenecitrat stimulerer en stigning i udskillelsen af gonadoliberin fra hypothalamus. Som følge heraf producerer hypofysen mere prolaktin, luteiniserende hormon og follikelstimulerende hormon, og testosteron produceres af testiklerne (testiklerne). Bemærk, at lægemidlets virkning ikke direkte påvirker koncentrationen af østrogen i blodet.

Hvad er betydningen af brugen af stoffet

Lægemidlets overvejede egenskaber har vist sig efterspurgt i tilfælde, hvor der anvendes anabolske androgene steroider. Faktisk, som et resultat af steroidkurset, reducerer kroppen i høj grad produktionen af naturligt testosteron, så clomiphencitrat er meget vigtigt for mænd. Det hjælper med at bringe naturlig testosteronsekretion til det nødvendige niveau, hvilket hjælper med at genoplive seksuel aktivitet, øge libido og vende tilbage til den sædvanlige rytme af seksuel aktivitet. Selv efter de hårdeste cyklusser af anabolske androgene steroider, som alvorligt påvirker nogle kropsfunktioner, klarer clomiphenecitrat med succes normaliseringen af seksuel aktivitet for at øge testosteron inden for to til tre måneder.

Som det foreslås at tage Clomid som en del af post-cyklus rehabiliteringsterapi

Lægemidlet har et snævert omfang. Det bruges som hovedbestanddelen af ​​post-cyklusterapi, det begynder først at blive brugt, efter at elimineringen af ​​de vigtigste anabolske androgene steroider fra kroppen er afsluttet. Dette er en vigtig forudsætning for at bruge clomiphene og en garanti for effektiviteten af ​​effekten. Clomiphenecitrat, hvis pris er væsentligt højere end for tamoxifen, som bruges til lignende formål, kan bruges efter ethvert steroidkursus. Dette er fordelen i forhold til tamoxifen, fordi postcyklusbehandling i tilfælde af brug af anabolske androgene steroider med progestinaktivitet (nandroloner og trenboloner) kun kan udføres med denne østrogenreceptorblokker (eller det sjældent anvendte toremifencitrat).

Brugsanvisningen til clomiphenecitrat tillader sådan brug, da der ikke er nogen farlig forbindelse med progesteronreceptorer med hensyn til bivirkninger.

Bivirkninger ved brug af stoffet

Brugen af ​​lægemidlet kan føre til negative bivirkninger:

  • suppression af insulinlignende vækstfaktorsekretion (IGF-1);
  • en stigning i niveauet af globulin, der binder kønshormoner;
  • direkte undertrykkelse af testikelfunktion;
  • en multipel stigning i koncentrationen af ​​østrogen;
  • udseendet af et synshandicap (når det indtages i lang tid.

Hvordan Clomiphene Citrate bruges i Bodybuilding

I forventning om begyndelsen af ​​terapien efter cyklussen er det umagen værd at udføre en analyse for at bestemme det faktiske niveau af testosteron og derefter fortsætte med at genoprette den optimale funktion af hypothalamuskirtlen. testikelbue. Varigheden af ​​restitutionsterapi bestemmes af, hvor meget hypofyseaktiviteten er blevet hæmmet. Det er normalt mellem to og fem uger.

Det er lige meget, hvor clomiphenecitrat er til salg, i et apotek eller en netbutik, der leverer sportsfarmakologiprodukter, men der skal være tillid til kvaliteten af ​​den købte medicin.

For et nemt kursus bør du købe lægemidlet i tilstrækkelig mængde til at tage 50 mg i de første to uger og 25 mg i de næste to uger.

I moderat sværhedsgrad fordobledes varigheden af ​​daglig indtagelse af 50 mg clomid. Hvis du skal tage en svær kur med anabolske androgene steroider, er det værd at købe kvalitets Anfarm Hellas clomid, fremstillet af et græsk medicinalfirma grundlagt i 1967. Det tages dagligt på 100 mg i en måned, hvorefter dosis halveres hver anden. uger.

 

Yderligere information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produktion

Varepris

€27

Pakke

24 tabletter / 50 mg